16 образів від українських дизайнерів

15 грудня 2015
Plastylina
Якщо й досі не знаєте, де придбати якісний та красивий одяг, ось 16 ідей від українських дизайнерів, в чому можна провести будь-яке свято чи особливу подію.

1. Тепленькі світшоти від UaModna

Якщо ви зібралися святкувати в горах з друзями, а хочеться одягти щось особливе - цікаві та неповторні зимові принти від UaModna зроблять ваше свято веселим і цікавим, вам буде тепло та зручно. Також можна одягти в такі милі світшоти всю свою родину і ваші новорічні фото будуть просто незабутніми! Цей світшот можна придбати тут!
 

2. Вишита блузка від Chernikova

Колоритна приталена блузка з використанням вишивки в етно стилі від талановитої івано-франківської дизайнерки Любці Чернікової зробить ваш образ неповторним. Блузка виготовлена виключно з натуральних тканин українського виробництва. Таку річ можна поєднати як з класичними спідницями та брюками, так і з джинсами. Цю блузку можна придбати тут!
 

3. Чорно-срібляста сукня від Аліни Яценко

Чудовим вибором для вишуканої вечірки стане елегантна сукня "Срібло" від дніпропетровської дизайнерки Аліни Яценко. Сукня з пишною спідницею пошита з жакарду чорно-срібного кольору, а деталь верхньої частини сукні зроблена з джинсу та люрексу. Жовта репсова стрічка на спідниці додає особливого акценту та зробить вас неповторною. Цю сукню можна придбати тут!
 

4. Коктельна сукня від Анастасії Іванової

Залишитися незабутньою в Новорічну ніч допоможе яскраво-червона коктейльна сукня з нової колекції відомої київської дизайнерки Анастасії Іванової. Сукня створена з натурального віскозного трикотажу, який дуже приємний до тіла. Приталена сукня до коліна ідеально підкреслить вашу фігуру і ви не залишитеся не поміченими. Цю сукню можна придбати тут!
 

5. Пуловер та спідниця від ALPAMA

Оригінальний жіночний костюм, який складається з пуловера та спідниці з італійського принтованого трикотажу. Спідниця оригінального крою розкльошена нижче коліна, а незвичайний принт дозволяє комбінувати її з різними блузами, жакетами і кардиганами з вашого гардеробу. Пуловер вільного крою, рукав 3/4, типу "ліхтарик", горловина - "хомут", що дозволяє експериментувати з формою залежно від ситуації. Цю сукню можна придбати тут!
 

6. Вишита сукня від Синього Льону

Якщо ви вирішили провести різдвяні свята у національному стилі, то вишита сукня ручної роботи від українського бренду Синій Льон стане окрасою вашого святкування. Сукенка виконана з 100% льону, вишита з любов’ю та прикрашена вишуканим мереживом. Ви точно залишитесь задоволеними якістю та власним виглядом в цьому одязі. Цю сукню можна придбати тут!
 

7. Сарафан від Letter K

Чудовий варіант для тих, хто не знає, що одягти на корпоратив чи вечірку! Шерстяний сарафан не просто допоможе виглядати вишукано, але й буде унікальною базовою річчю в вашому гардеробі, яку ви зможете комбінувати з блузками, сорочками та гольфиками. Цей сарафан можна придбати тут!
 

8. Жилет від Валентини

Вишуканий жилет з чорного драпу від української дизайнерки Валентини додасть вам неповторності та унікальності. Жилет створений з якісного драпу з підкладкою, шкіри та дерев’яних гудзиків. Цей жилет можна придбати тут.
 

9. Костюм від ORIGA

Елегантний жіночий костюм "Deniz" підкреслить вашу жіночність та вишуканість. Костюм створений зі стрейч-жакарду та доступний в трьох кольорах: волошка, корал, м’ята. Цей костюм можна придбати тут!
 

10. Сукня вільного крою від Жива

Вільний крій підійде жінкам з різною фігурою. Сукня має на пілочці декоративний замочок, що додає їй загадковості. Доступна в різних кольорах. Цю сукню можна придбати тут!
 

11. Двостороння сукня ROUSSIN

Дуже цікава чорно-біла сукня з колекції "Вище можливостей" від молодого українського бренду дивує своєю неординарністю крою та чудово підійте сміливим людям, які люблять експериментувати зі своїм образом. Цю сукню можна придбати тут!
 

12. Шкіряні штани від Ірини Халабури

Стильні штани з м'ягкої натуральної шкіри ніжного фіалкового кольору стануть особливою річчю у вашому гардеробі. Висока талія підкреслить фігуру, а особливістю їх є перфорований низ штанин у вигляді язиків полум'я. Вас помітять на будь-якій вечірці. Ці штани можна придбати тут!
 

13. Атласний жакет від Sulejmanova&Pozar

Ексклюзивний атласний жакет розшитий вручну дрібненьким хрестиком - ось що може доповнити ваш святковий образ! Такий жакет можна комбінувати зі спідницями, штанами а також можна одягти поверх вечірньої сукні як верхній одяг. Цей жакет можна придбати тут!
 

14. Светр від Nordeer

Дуже теплий та м’який светрик, пошитий з тринитки з начосом надзвичайно міцний та приємний на дотик. Такий виріб поєднує в собі практичність, довговічність та комфорт, особливо при святкуванні в горах. Така модель має універсальний крій та чудово пропускає повітря, не втрачаючи своєї привабливості, а олень з блискіток завжди додасть святковості. Цей светрик можна придбати тут!
 

15. Сукня з вишивкою від дизайн-студії Оксани Полонець

Дуже вишукана та ексклюзивна сукенка з борщівською вишивкою, створена з якісної тканини трикотаж джерсі. Рукава сукні вишиті квітковим орнаментом, що надає ніжності та яскравості образу. В такій сукні ваше свято буде незабутнім. Цю сукню можна придбати тут!
 

16. Сукня від Dasti

Ще одна ідея для створення неповторного образу. Сукня з жаккарда "Мішень" виконана в класичному стриманому стилі з геометричним принтом, який підкреслює неперевершеність і жіночність своєї власниці. Цю сукню можна придбати тут!
 

Вдалих покупок та веселих свят!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Oksana Ripka 16 грудня 2015
Дуже якісна річ. Не стаття вийшла, а цукерочка! Дякую автору!
Kajool-Khan Kajool-Khan 15 грудня 2015
Клас! Мені сподобалася подача статті :)
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше