Давно не бачились. Гість №3 Сергій Лемох, гурт Кар-мен

27 січня 2016
Kliff

Давно не бачились

№3

Сергій Лемох (лідер гурту Кар-Мен)

Пам'ятаєте 90-ті? Різкий перепад у всьому - у грошах, стабільності, продуктах, "шмотках" і, звичайно, у музиці. Від  Леонтьєва, Газманова, Пугачової та інших монстрів радянської естради наш народ, особливо молоді його представники різко "присіли" на мюзік іншого формату, з гупанням ударників, зі вставкою англомовних слівець, з енергічними підтанцьовочками. Навіть ті, хто зневажливо ставився до впливу західної культури на нашу свідому молодь, почали модно "прикидатись", носити дивні зачіски і виставляти у вікно своїх квартир магнітофони або здоровенні динаміки, з яких лунала музика.


В той ненормальний час всі хотіли вирізнятись, але вирізнятись не вміли і реалізовувались на кшалт "у мене як у всіх, але круччє!!!" Треба було мати турецький светер, хоча б один, джинсовий піджак, "адіки пробки", жмакані спортивні костюми і вміти дути здоровезні бульбашки з жувальної гумки, які, лопаючи, миттєво перетворювали людину на фантомаса, а коли "фантомас" намагався віддерти жуйку з обличчя, ставав схожим на пацієнта клініки пластичної хірургії.

І з музикою була та ж біда. В кого гучніше з вікна вона лунала, той був крутіший. Навесні 92 року мені тринадцятий минало, я йшов по рідному району свого рідного міста під "попуррі музичних вікон", з яких наввипередки басом гудів Віктор Цой; імітуючи, не дуже, правда, вдало Депеш Мод, гнусавила Технологія, про грушу за вікном і любов до якогось Андрюші пищала Альона Апіна, ну і на перших сходинках віконного хіт-параду хвацько "Навколо Світу" летів легендарний новоспечений, супер-ультра-мега-модний гурт "Кар-мен", на чолі з хлопцем в широких штанях, американсько-мілітаристичною зачіскою і неабияким танцювальним хистом. Хлопця звали, та звуть і зараз, Сергій Лемох. Фігура неординарна, пам'ятна, тож давайте подивимось, як він поживає. Мені здається, що з ним ми Давно не бачились.

Трохи про нього:

Маленький Сергійко народився 14.05.1965 року в м. Серпухів Московської області в сім'ї військового і лікаря. Напевно в дитинстві батьки не привили Сергію любові до жодної з цих культових у СРСР професій, так як і до свого рідного прізвища. Справа в тому, що батя в нього був товариш Огурцов, який подарував своє прізвище дружині у день весілля, закинувши у забуття її дівоче минуле, а в шкільні роки вона підписувала зошити як Лемох.

І Сергій теж у 1988 році закінчив Московський кооперативний інститут за спеціальністю товарознавець під батьківським прізвищем - Огурцов. Та в 1989 році доля звела його з таким специфічним чувачком, як Богдан Титомир (про нього ми теж колись розкажемо), і вони вирішили замутити екзотик-поп-дует під назвою Кар-Мен. Сєрий вирішив, що крутіше буде звучати Лемох, і відродив з небуття мамине прізвище, чим здобув прихильність родичів з маминого боку і шалену популярність тінейджерів того часу. До Кар-Мену Сергій, ще тоді Огурцов, встиг попрацювати на клавішах у Дмитра Малікова і ді-джеєм у звичайному домі культури з креативною назвою "Каучук".

Що було далі:  

Як бачите, Сергій ще з "младих лєт" тягнувся у гламурний світ шоу-бізнесу (нафіга було мучити себе в тому інституті якимось товаровєдом?!) і мав неабиякі успіхи. Та, на превеликий подив фанів, гурт Кар-Мен розпався уже в 1991 році, але Лемох був пацан міцний і фізично, і морально, тож зумів зберегти право на назву за собою. Титомира відправив у вільне плавання, а сам переробив усі сольні партії і в 1992 році випустив власний сольний альбом "Карманія". Паралельно працював як композитор - написав декілька пісень для таких артистів як Наталя Сенчукова, Лада Денс, Наталія Гулькіна, Ігор Селіверстов.

Особисте:

Сергій Лемох вперше був одружений на дівчині на ім'я Наталія, але це було так давно, що навіть Вікіпедія не знає її прізвища. Має двох доньок - Алісу і Людмилу. Брат, старший на 10 років, трудиться головним лікарем. Зараз Сергій вдруге одружений на Катерині Канаєвій, учасниці гурту Кар-Мен нинішнього часу.    

Що зараз?

Гурт Кар-Мен, як з'ясувлося, існує і нині. В її складі Сергій Лемох, його дружина Катерина Канаєва і Сергій Колков. Паралельно Лемох пише саундтреки до мультфільму "Капітан Пронін" і серіалу "Фізрук", знімається в рекламі, пише музичні заставки до телепередач. У нього дуже багато пропозицій від зарубіжних партнерів, особливо з Німеччини і Канади, тому дуже можливо, що скоро він буде відомим і в цих країнах.

Цікаві факти:

В інтерв'ю Пензенському виданню, Сергій Лемох заявив, що навіть не дивився серіал "Фізрук", в саундтрек якого увійшло 5 хітів групи "Кар-мен".

Лемох про себе:

"Я взагалі модний чувак, не думайте. Багато людей очікують почути якісь старперські нотки в нашій музиці, а там від старого практично нічого не залишилося, крім мелодій. У нас повно нового матеріалу, який офігенно приймають на кожному концерті в нічному клубі.

Просто мало хто про це знає, я рідко даю інтерв'ю. Тому що наша цільова аудиторія - це люди, які купують квитки і ходять в нічні клуби, а не читають, наприклад, "Афішу". Мені зараз цікавіший Інтернет, у нас чотири мільйони завантажень на місяць. Новий альбом я буду теж через свій портальчик випускати", - розповів Сергій Лемох.

Ось такий він, Сергій Лемох, кумир 90-х.

До зустрічі з наступним героєм минулого.

Інформація почерпнута з ahuman.ru; www.kamelek.com; wikipedia 
                                                      
Посилання на публікації блогу «Давно не бачились»
Головна сторінка автора  

Передмова   Ігор Бєланов. Футболіст
www.uamodna.com/articles/geroy-mynulogo-1-igor-belanov/
Фредді Крюгер. Актор Роберт Бартон Інглунд. Гурт Кар-Мен. Сергій Лемох  
www.uamodna.com/articles/davno-ne-bachylysj-gistj-3-segriy-lemoh-gurt-kar-men/
Альф – прибулець з Мельмаку Гостя з майбутнього. Актори, де ви є? Кашпіровський – лікар хворої нації Лесь Подерв’янський – герой нашого часу Олімпійський Мішка – забутий і покинутий символ ХХІІ олімпіади в москві

 
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше