DARI CO та 1dea.me кидають виклик дівчатам

Колаборація DARI CO та 1dea.me

"Готуй булочки взимку",  кажуть нам DARI CO та 1dea.me і викликають на челендж усіх дівчат, які прагнуть до ідеальної фігури.

Як часто в пошуку мотивації ми губимося і забуваємо про головне  працювати над собою. Старанно, постійно та відповідально. Шукаємо собі виправдання, відмовки, просимо когось скласти нам компанію і бути прикладом.

А потім знову відкладаємо все "на потім", чекаємо "правильного" понеділка, відмовляємося від мрії заради нового серіалу. Що ж, кожен з нас так поводився хоч раз у житті  сьогодні з цим чаа попрощатися.

Бренд DARI CO і компанія 1dea.me запускають 30-денний челендж присідань, який включає 5 підходів на день: це ідеальний старт на шляху до красивого тіла. Пробудити в собі мотивацію і бути кращою з кожним днем важливо для кожної дівчини. В рамках колаборації з 1dea.me бренд створив білосніжний боді з надихаючим слоганом "Мрій та дій!".


Контакти DARI CO

Сайт 1dea Me.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше