Cукня-сорочка - на всі випадки

Літо впевнено набирає обертів, тому почнемо згадувати основні тенденції цього сезону і оновлювати гардероб по мірі необхідності. Якщо, звісно, ви цього не зробили раніше.

Втім, впевнена, багато чого можна знайти у вашій шафі вже сьогодні, справа за найменшим: освіжити актуальну річ – сумкою, взуттям, ременем, окулярами або іншими можливими аксесуарами.

Так, цілком можливо, що у вас залежалася ще з 2011 року сукня-сорочка. Дуже добре, що ви нікуди її не поділи, тому що цього сезону сукні-сорочки знову серед фаворитів. Бавовняні, батистові, шовкові, шкіряні тощо, – їх можна було побачити у колекціях весна-літо 2014 Christian Dior, Tod’s, Balenciaga, Ports 1961, Theory, Vionnet, Fendi та багатьох інших дизайнерів.
 


На показах 33-го українського тижня моди дизайнери також не обійшли увагою цю універсальну річ гардеробу. Пропонуємро придивитися до:

LIA SYN

Julia AYSINA

POUSTOVIT

BEVZA


Популярність таких суконь можна пояснити їхньою багатофункціональністю – сукня-сорочка може стати ідеальним нарядом як для офісу, так і для вечірки, прекрасно вона впишеться і на пляжі. Все залежить від того, як її обіграти. Крім того, така сукня може носитися як самостійний елемент гардеробу, так і входити у різноманітні варіанти багатоярусних комбінацій для більш прохолодної погоди (у компанії з леггінсами, куртками, жакетами і т.д.).

Ми розглянемо кілька легких літніх варіантів: для вечірки, офісу, пляжу та зустрічі з друзями.
 


Ну і на остаток невеличке нагадування – сукня-сорочка це ще одна незамінна і універсальна річ гардеробу, якою ми маємо радість користуватися завдяки відомій прихильниці комфорту Коко Шанель.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше