COMEBACK IS REAL

22 жовтня 2015
Trash Boat
Comeback - великий поворот подій, що супроводжується зміною чогось (як казав Einstein: "Найбільша глупість - робити одне й те саме і сподіватись на інший результат"). Зазвичай цей термін використовується у спортивних іграх, враховуючи кіберспорт. Багато хто може посперечатись зі мною, що ігри - це не спорт, а пуста трата часу, однак це вже зовсім інша тема. 
 
Спостерігаючи за життям, я цілком можу сказати, що воно схоже на гру. Спочатку ти борешся, стараєшся чогось досягти, і, після досягнення успіху, спускаєшся донизу під тиском незвиклих життєвих ударів. І там внизу ти можеш згадувати, як колись було класно, а потім скаржитись, як життя тебе вибило з рейок. І при невдалих спробах повернути минуле щастя, цілком можливо захворіти пофігізмом, не вбачаючи більше сенсу в житті.
 
Я зараз не буду зачіпати сенс людського життя, занадто довга дискусія, та й в кожного своя думка на цей рахунок. Однак, граючи в гру і чітко бачачи мету, я намагаюсь її досягнути. Проте бувають такі моменти, коли кожна катка (матч) обвінчується чергою невдач і ти думаєш: "Блін, та я ж завжди нормально грав, а тут все якось йде не так. У чому ж справа?" А справа в тому, що часи змінюються і нам потрібно до них адаптовуватись. І коли ти вже не маєш настрою грати, хтось пише: "Don`t worry guys, comeback is real".
 
І ці слова надають тобі певної надії на великий поворот, який цілком змінить хід гри. Звісно, не завжди змінені тактики спрацьовували, однак це найкращий вихід, ніж просто стояти на місці та нити або щось чи когось звинувачувати.

І це не тільки у грі, а й у реальності, доказом цього є такі відомі люди як: Robert Downey Jr., Abraham Lincoln, Lance Armstrong, Steve Jobs, прикладів є дуже багато. Їхнє життя зазнавло крутих поворотів, хтось через зміну свого мислення, хтось через випадок, який міг вразити. Comeback-и бувають як в бізнесі, так і у відносинах, саморозвитку, навчанні, у всіх сферах життя.
 
Але, завжди є своє але. Мова йде не тільки про те, чи змогли ви зробити comeback,а чи ви чогось навчились з минулих падінь, наприклад: як довше триматись на висоті. Тут вже йде мова про те, чи дійсно ви готові зробити comeback і при наступному ударі життя - чи зможете ви ухилитись від нього? Якщо ви не готові до бою, то й, відповідно, не заслуговуєте на ,,великий поворот,,. Ви можете його зробити, якщо в ньому є сенс, однак, якщо після цього повернетесь на той же пункт де стояли, то яка вам з цього вигода?
 
Можу ще розповісти епізод зі свого життя.  -Коли я був дуже вмотивований, я почав свій всебічний розвиток, в тому числі й написання різних статтей. Однак пройшов вже майже рік від тоді, як я просто після 2 місяців "здувся" і нічого не писав (я не вважаю себе навіть хорошим письменником). Однак зараз я є на хвилі своєрідного повернення, та не знаю чи вартує мені й надалі йти цим шляхом. І в світлі вище згаданих подій, я просто починаю змінюватись, рухатись, щось робити. Я не впевнений, чи це приведе мене до хорошого результату, однак кілька років тому я дійшов до думки, що все, що змінюється в нашому житті, відбувається у найпотрібнійший момент і все йде тільки на краще, адже без падінь немає і підйомів.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше