UaModna святкує День народження!

12 грудня 2015
Редакція
Три роки тому 12 грудня 2012 року у Facebook була створена сторінка UaModna. Її творці мали чудову мету: інформувати українців про досягнення нашого народу та популяризувати все українське у світі. Проте, побачивши, що ця ідея так усім сподобалася, ми вирішили йти вперед і розвивати її. Саме тому і була створена веб-платформа UaModna.

Сьогодні над вдосконаленням та роботою сайту www.uamodna.com працюють багато молодих українських спеціалістів та ентузіастів. Це редактори та автори, які щодня наповнюють веб-платформу цікавими публікаціями та матеріалами, програмісти, веб-дизайнери, маркетологи, відео-оператори та фотографи.
 

Ось, чого ми досягли за ці три роки :)

Якщо 12 грудня 2012 року наша аудиторія налічувала всього декілька підписників у Facebook, то зараз за нашими оновленнями слідкує більше 14 000 користувачів. Сторінки UaModna також можна знайти й у інших соц. мережах, таких як: VkontakteGoogle+InstagramTwitter та Pinterest, переглянути відео UaModna можна на Youtube та Vimeo. Сайт www.uamodna.com має більше 6000 унікальних відвідувачів щодня, а кількість зареєстрованих авторів становить близько 1000 осіб. Більше 6 000 підписників регулярно дізнаються про найцікавіші публікації на сайті.  

Великою популярністю користується спец-проект "Модне Слівце" - за цей час ми зібрали близько 150 цікавих українських словечок, популярних у різних куточках України. Ми беремо цікаві слівця і з класичної літератури, і з повсякденного вжитку на певних територіях - діалекти, і модні серед молоді неологізми-жаргонізми.
 


Влітку 2014 року UaModna спільно з молодіжною платформою "Дія в Україні" організувала в Івано-Франківську дискусійно-музичну зустріч "Творити та змінювати – модно!" Усі бажаючі могли поспілкуватися з успішними франківчанами та послухати акустичну програму від місцевого гурту "One West". Головною метою було об’єднання мешканців міста навколо ідеї створення нових громадських, творчих та бізнес-проектів. У той час, коли країна щодня здригається від ворожої агресії, сумних новин та політичних перепетій, дуже важливо не переставати жити, не опускати рук, йти вперед з високо піднятою головою та вірити у світле майбутнє.
 
А по той бік океану наша американська команда робить свій величезний внесок в популяризацію всього українського на теренах США. Зокрема, в Чикаго вже неодноразово проводились мистецькі вечірки, організовані UaModna: Art Party "Mystic Ukraine by Mariya Prymachenko"Art Party "Andy Warhol: Lemko face of Pop-Art"Release your inner PicassoArt sparring та інші.
 
14 листопада 2014 року відбулась грандіозна подія: "Вечір з UaModna", під час якої було презентовано документальний фільм "Майдан. Останній розділ", створений Світланою Іванишин-Угриною, Галиною Угриною та Русланом Райтером. Ця стрічка розповідає про "непопулярний" Майдан, де ще рік тому українці боролись за свою незалежність, і про людей, котрі й досі шукають або захищають щось своє, щось важливе… 
 
Після прем'єри гостей розважали "Мандаринка і мацьопи" - анімаційний проект UaModna, створений для дітей віком від 2 до 4 років. 

Але ми не забуваємо і про наших модниць. Незабаром відбудеться п'ятий, вже традиційний показ Ukrainian Fashion Show за участю українських дизайнерів, організований UaModna в Чикаго. 
 
У 2013 році ми познайомили чиказьких поціновувачів моди і стилю з чудовими етно витворами Любці Чернікової та елегантною колекцією Вікторії Хоменець. Перший Ukrainian Fahion Night мав неабиякий успіх не тільки серед українців-діаспорян, а й серед американських модниць! 

Саме тому у 2014 році ми організували ще один показ, учасниками якого були: Ірина Халабура (Івано-Франківськ), колекція "Мелодія Парижу", Ярина Жук (Нью-Йорк), колекція "Pray for Ukraine", та мультибрендовий проект "Зерно".  
 
Наступний показ Ukrainian Fashion Show відбувся вже 21 червня 2015 року. Учасниками червневого свята моди були Анастасія Іванова (Київ), Наталя Коваль (Нью-Йорк), Синій Льон (Дніпропетровськ) та Лєна Васенко (Івано-Франківськ).
 
А 22 серпня 2015 року в Сакраменто, Каліфорнія, відбувся найбільший на теренах США український фестиваль "Together for Peace", в рамках якого гості могли завітати на показ українських дизайнерів Ukrainian Fashion Show by UaModna! Серед дизайнерів, представлених на українському фестивалі, були відомі імена: Лєна Васенко зі своїми етно-колекціями, вишиванки від бренду "Вільні люди" та бернд "Синій льон", який вже понад 10 років приємно дивує своїх клієнтів надзвичайно якісним та красивим одягом з натурального льону. 
 
Ще однією успішною ініціативою UaModna став Komod Mod, присвячений модному руху в Україні та за її межами. Наші фотографи взяли до рук фотоапарати і вийшли на вулиці шукати цікаві стильні образи, які зацікавлять як молодь, так і старше покоління.
 
Нещодавно ми запустили ще одне наше "дитя" - UaModna Shop. UA Modna Shop - це інтернет-магазин дизайнерських речей з аудиторією понад 200 000 потенційних покупців. Унікальність проекту полягає в тому, що виробники самостійно можуть розміщувати свій товар і мати прямий зв'язок з покупцями.

Окрім того, UaModna вирішила підтримати патріотичний модний тренд і створила кілька оригінальних речей в українському стилі, які вкотре доводять, що українське – модне! Сподіваємось, вам будуть до вподоби музичні герби, цвіркунці, милі котятка, стильні принти з українськими символами на футболках, кружках, світшотах, екоторбах, створені нашими креативними дизанйерами. Окрім того, нещодавно ми випустили нову колекцію футболок та світшотів з новорічними принтами ;) А знайти все це ви можете в UaModna Shop!
 
Щоразу ми намагаємося вигадати цікаві конкурси для наших авторів та читачів. Цього року ми організували 3 фото-конкурси: "Мандруй Україною", "Моє місто у фотографіях" та "Краса по-українськи". Окрім того ми розпочали серію конкурсів на найкращу публікацію. Такі ініціативи дають змогу творчим людям поділитися своїми роботами з українцями зі всього світу та ще й отримати чудові призи, а для наших читачів це хороша нагода дізнатися щось нове чи помилуватися чарівними світлинами. 
 
Ну і звичайно ж одним з наших досягнень ми вважаємо саму веб-платформу UaModna. Програмісти та веб-дизайнери щодня працюють над вдосконаленням сайту, урізноманітненням функціональних можливостей та роблять його ще привабливішим та зручнішим у використанні.

Хочемо подякувати усім нашим авторам, читачам та підписникам за те, що ви залишалися з нами впродовж цих років!

Давайте продовжувати популяризувати українське разом, адже ми віримо, що українці - творча, модна та перспективна нація!
 
Будь українцем не за походженням, а за духом разом з UaModna!

Над проектом працвали і продовжують роботу:

Редактори, автори, копірайтери, маркетологи:

Vitaliy DeFranko
Світлана Іванишин-Угрина
Галина Угрина
Юля Нагірняк
Аліна Нагірняк
Євгенія Гунчевська
Анна Петрик
Ліля Колесник
Ольга Польова
Володимир Король
Аня Рябушенко
Євгенія Шилько
Анастасія Костюк
Антон Мінчук
Наталя Сеник
Анастасія Руденька
Маріанна Галюс

Дизайнери:
Ніна Галінська
Руслан Воронін
Наталя Литвин-Цьок
Назар Мосейчук

Програмісти:
Іван Колодій
Максим Білозуб
Євген Берездецький
Богдан Симчич
Олег Кукіль
Андрій Сворак
Андрій Стецюк

Фото- та відеоредактори:
Lola Artland
Юлія Микитюк
Андрій Мончак 

Юрій Попов
Руслан Райтер
Наталя Дмітрієва
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Редакція Редакція 14 грудня 2015
Дарина Дар, дуже дякуємо вам за привітання. Ми раді, що ви є частиною нашої команди :)
Дарина Дар Дарина Дар 14 грудня 2015
Я пишаюся тим, що є люди, які створюють подібні проекти! Вітаю вашу прекрасну команду, натхнення вам і творчих успіхів! А ще я дуже рада з того, що теж допомагаю створювати цей проект!
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше