Цінувати близьке й рідне – обирати український бренд byMe

10 серпня 2023
Редакція

Цінувати рідне й близьке – це спосіб відновити втрачене українське й зберегти те, що маємо. А ще – це нагода знайомити світ з нашими цінностями й традиціями й будувати нові. Тому бренди одягу в Україні формують сприйняття української культури у світі. Речі мають значення, коли діляться важливими сенсами. Бренд українського одягу byMe обрав розповідати світу про Україну натхненно й щодня. Тому сьогодні знайомимо з проєктом, створеним закохувати в українське. 

Бренди України, покликані закохувати в українське

Бренди України знайомлять світ з особливостями української культури й історії. Український бренд жіночого одягу byMe обирає знайомити світ з українськими орнаментами. Адже в них – історія наших предків, їхні вірування й цінності. Це українські традиції, які ™ byMe обирає вивчати й актуалізувати. Закохувати в українське – головна місія byMe. Тому їхні речі мають українські мотиви, а комунікація бренду завжди враховує особливості репрезентації України у світі. 

Для цього український виробник одягу створює ідейні колекції, кожна з яких має особливу місію. Деякі з них розповідають про важливість дружби, інші – спонукають подорожувати Україною, закохуватися в орнамент чи згадати, хто ми є насправді.

  • Колекція “ХТО МИ Є?” має речі з картинами Тараса Шевченка. Аби використати їх для колекції, бренд жіночого одягу byMe звернувся до Національного музею Тараса Шевченка й отримав офіційний дозвіл. Речі з колекції спонукають відповісти собі щиро, хто ми є, й нагадує, що для цієї відповіді треба свідомо вивчати нашу історію.
  • Колекція “Рослини України” присвячена рослинам з Червоної книги України. Їх зображають на речах, аби нагадати берегти нашу природу й цінувати те, що маємо.
  • А колекція “Закохувати” містить речі з українськими орнаментами, символами й кольорами. А ще речі з цієї колекції мають особливу бірку-нагадування “з а к о х у в а т и”, аби її власниця розділяла місію byMe й разом із ними закохувати в українське натхненно й щодня.

Український бренд byMe: про речі і сенси

Український бренд byMe створює базові функціональні речі, які мають значення. Кожна річ має особливу деталь, яка нагадує про закладений у неї сенс. Але те, що цей елемент дрібний, зберігає річ базовою. Тобто кожну річ можна носити щодня й щодня ділитися зі світом важливими сенсами. 

Одяг від виробника byMe розрахований на розміри від XXS до XXL. Для бренду важливо мати широкий вибір розмірів, аби кожна знайшла свій. byMe одяг – про важливість поважати й цінувати своє тіло, його особливості й турбуватися про свій комфорт.

byMe передають важливі сенси через одяг. Український бренд враховує також зріст, тому для всіх моделей штанів пропонує 3 довжини: petite, middle, long. Так кожен розмір можна обрати собі за зростом або просто за настроєм.

Одяг українського бренду byMe цінний деталями, які дбають про комфорт. Наприклад, м’які устілки для кожної моделі взуття, виготовлені за авторською технологією, або ж анатомічні пояси, які не перетискають шкіру.

Як купити одяг byMe?

Бренд жіночого одягу byMe має різні функції, аби купити одяг:

  1. Онлайн – на сайті byme.ua.
  2. Офлайн – у шоурумі в Києві на вулиці Хрещатик, 46.
  3. Кур’єром – помірявши вдома. 

Купити брендовий жіночий одяг від byMe – означає закохувати в українське щиро й назавжди.


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше