Чи знаємо ми, чого хочемо насправді?

11 вересня 2015
Тanya Balyta
Наші бажання, мрії... Наскільки ми амбіційні? Інколи буває таке, що заплющуєш очі, а перед тобою з'являється майже неперевершена картинка. Саме те, про що ми насправді мріємо, чого ми насправді бажаємо. А чому майже неперевершена, тільки тому, що це лише або сон, або просто мрія. Хоча насправді так би хотілося, щоб те, про що ми мріємо, відбувалося насправді. Чому для когось певні мрії чи певні бажання є такими нереальними? Чи можливо надто багато хочемо? А насправді ми цього не заслуговуємо. Тут є дуже багато спірних питань. 

А що було б, якби усі людські бажання здійснилися? Швидше за все, ми б не мали заради чого жити. І чи було б нам після цього взагалі цікаво жити? Я думаю, що кожна людина має певні бажання, які б вона хотіла втілити в життя. Це може бути як одне, так і декілька бажань, а можливо і невеликий списочок.

Проживаючи день за днем, ми цим самим стараємося все ближче та ближче приблизитися до тої цілі, яку собі заклали, щоб втілити наші мрії та бажання в життя. 

Кожна людина має різні бажання, це все залежить від того, наскільки ви є амбіційними. Якщо ви хочете досягти певних вершин та визнання в житті, то ви є досить амбіційною людиною і знаєте чого хочете. Ви чітко вибираєте той шлях та впевнено крокуєте до досягнення своїх бажань та здійснення своїх мрій. Це дуже добре, коли ви чітко знаєте чого хочете. Це набагато спрощує вам завдання, тому що ви просто обираєте ту конкретну ціль – та вперед.

А є такі, хто хоче досягнути величезних вершин, а для цього палець об палець не вдарить, та з їхніх вуст тільки чути: "я б хотів(ла), я зроблю, я буду" та тому подібне. Але це лише слова, які вилетіли та полетіли собі кудись далеко-далеко.          

Ніколи не потрібно вірити словам. Людина, яка хоче досягти чогось, хоче здійснити усе задумане, ніколи не буде голосно про це говорити. Якщо ви лише обіцяєте, а нічого не виконуєте, то це все нічого не варте. Спочатку зробіть, а вже потім хоч кричіть про це на весь світ! 

Є такі особи, які мають мрії, та вони у них просто для того, щоби переключитися від певної рутини життя. Вони просто мріють, і це вже для них добре. І вони не поспішають втілити їх в життя, а просто мріють і це для них багато що означає.

Пам’ятайте одне, завжди будьте впевнені в тому, чого ви хочете, адже коли ви будете бігати туди-сюди, ви ніколи не досягнете того, чого бажаєте!
 
Buzzy
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше