Чи робити педикюр взимку: за та проти

23 липня 2022
Irina

Проте запеклі захисники педикюру переконують: догляд за ногами має бути таким самим, як улітку.

За

Педикюр варто робити, якщо ви відвідуєте басейн, сауну, тренажерний зал, йогу, танці. Ось там безліч побачать ваші красиві нігтики і гідно оцінять їх.

Проти

Догляд забирає дуже багато часу та коштів. Особливо якщо навичок самої зробити собі педикюр, та й необхідного інструменту будинку немає. А також коли ви сильно втомлюєтеся на роботі. Невже краще не доспати, але бути з гарними нігтями? Їх ніхто в черевиках не побачить на відміну від синців під очима.

За

Влітку ми носимо відкрите взуття та наші ноги достатньо знаходяться на відкритому повітрі, щоб шкіра могла дихати. А ось холодної пори, знімаючи черевики, ми відразу заскакуємо в теплі шкарпетки. В результаті ноги більше пітніють і пріють. Тому відхід у цей період, можливо, навіть важливіший, ніж улітку.

Проти

Нігтьової пластини потрібно дозволяти відпочивати від постійного покриття. І холодна пора року - саме те для цього. Досить просто забезпечити ногам гігієнічний догляд: ванни, своєчасне обрізання та обробка нігтів і пом'якшувальні креми. Осінь і зима - саме час приділити більше уваги шкірі ніг та оздоровленню нігтьової пластини.

За

Гарні нафарбовані нігті – це насамперед естетичне задоволення. Уявіть, як приємно вашому партнеру помасажуватиме доглянуті ніжки і поцілувати їх. Все-таки натуральність не викличе у нього такого захоплення, як прикладом бордові нігтики на пальчиках, наче черешеньки.

Проти

Доведено, що часте використання лаку шкодить кольору нігтьової пластини, викликаючи її жовтизну. Покриття не дасть вам можливості втерти цілющу олію чи сік лимона, щоб покращити її стан. Не можна використовувати декоративні засоби для догляду, якщо у вас не вилікуваний нігтьовий грибок.

Висновок

Наявність педикюру не залежить від сезону року, а від вашого настрою та здоров'я ніг. Тому, хто воліє натуральність у всьому, подобається демонструвати її і в макіяжі, і на ніжках. Що взимку, що влітку такі нігтики виглядатимуть красиво. Те саме стосується і нафарбованих. Можливо, їх побачить менша кількість людей, зате ви більше подобатиметеся собі, а це головне. Тому просто потрібно доглядати ноги в будь-який час року, щоб вам не соромно було носити босоніжки, а коли похолодає - зняти туфлю будь-якої хвилини і не осоромитися.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com