"Чудо-речі для малечі"

17 лютого 2015
Cokka

Моя стаття буде присвячена деяким цікавим і корисним речам по догляду за дітьми, а саме: ніблер, соска-термометр, та паличка з підсвіткою для чищення вух.

Ніблер - це чудо-пристрій, який став для мене, справді, відкриттям, коли я почала вводити дитині прикорм. Ніблер зроблений спеціально для годування малюка. Він складається з сіточки, кільця-закрутки, зручної ручки та ковпачка до сіточки. За допомогою ніблера малюк відкушує маленькі шматочки їжі, яку поклали в сіточку, перетирає яснами або першими зубчиками, а потім висмоктує через сіточку.

В ніблер можна покласти фрукти, ягоди, сирі та варені овочі, хліб, печиво. Сіточка у ніблері дуже надійна, вона зроблена з нейлонової нитки - малюк не зможе сам її перегризти. Почати використовувати ніблер можна уже після 6 місяців. Доглядати за ним також дуже просто: його не треба кип'ятити, а лише помити теплою водою з миючим засобом, який ви використовуєте для миття дитячого посуду.
 


Наступний, чудо-пристрій - це паличка з діодною лампочкою для чищення вух. Цю паличку можуть використовувати і діти, і дорослі. У ній є вбудований ліхтарик, який дозволить Вам без проблем розглянути вушну раковину та гарно почистити вуха. Як правило, у комплекті з паличкою ще йдуть дві лопатки та щипчики.
 
Ще одна корисна річ у догляді за малюком - це цифрова соска-термометр. Такий тип термометра є дуже зручним і безпечним способом виміряти температуру тіла дитини до 3-х років. Слід звернути увагу, що цей термометр призначений тільки для виміру температури, як заспокійлива соска він не повинен використовуватися. Час вимірювання температури складає в середньому 90 секунд. Впродовж вимірювання на дисплеї будуть мерехтіти цифри, після чого прозвучить короткий звуковий сигнал, який сповістить, що процес виміру температури тіла же закінчився. Доглядати за таким термометром також дуже просто. Живиться він від звичайної батарейки 1*3 V типу CR1025.
 
Отже, якщо у Вас в домі вже живе або скоро з'явиться малюк, ці чудо-речі можуть стати Вам у нагоді. 

Читайте також:
"Морозець, морозець пощипав нам щічки..."
"Щоб сміявся роток, щоб кусався зубок..."
"Вибираємо дитячий горщик"
"Малюкам та їх батькам на замітку"
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше