Чотири сезони у Голосіївському лісі

5 вересня 2016
Марина Попова

Пори року - це чотири дивовижних сезони, кожен з яких неповторний і чарівний по-своєму. Жива весна, пахуче літо, граціозна осінь і сувора зима. Природа в усі пори року неймовірно красива, немов казкова принцеса, приміряє різний одяг. Щосезону можна стати свідком показу модної колекції під назвою "весна-літо-осінь-зима", яку люб'язно нам надає матінка природа. Просто потрібно вийти з консервної банки повсякденності та поглянути на світ іншими очима. Я пропоную Вам, завдяки невеликій фотосесії, побувати на цьому природному показі мод.


Дуже цікаво спостерігати, як змінюються вражання і настрій у різні періоди року, гуляючи у лісі. Мені пощастило, адже я живу поруч з Голосіївським лісом.

ЗОЛОТА ОСІНЬ

Восени погода постійно змінюється: ось над головою світить яскраве сонце, а через мить небо затягнули густі хмари й почалася злива. Незважаючи на це, восени природа неймовірно прекрасна, адже золоте листя, яке падає з дерев, створює дивовижну атмосферу. Осінній ліс розмальований золотими фарбами.
 

БІЛОСНІЖНА ЗИМА

Зима - справжня сніжна королева: вона покриває все навколо пухнастим снігом, викликаючи чимало радощів. У цю пору року природа по-своєму прекрасна: біла пухнаста скатертина стелиться на багато кілометрів, сніг хрускотить під ногами і лежить на гілках дерев немов біла подушка. Можна покататися на бігових лижах. Щоправда, у мене не дуже виходило, оскільки я вважаю за краще кататися на гірських лижах. Проте задоволення я отримала сповна, навалявшись у снігу.
 

ВЕСНЯНЕ ПРОБУДЖЕННЯ

Навесні природа пробуджується після довгого зимового сну: з кожним днем стає тепліше, все навкруги зеленіє буквально на очах. Ліс починає змінювати зимове вбрання на ясно-зелене і все навкруги починає розквітати. Хороша пора для катання на велосипеді. Адже це вірний спосіб побачити якомога більше краси навкруги і надихатися ароматом весняного цвітіння.

 

ЗЕЛЕНЕ ЛІТНЄ ЦАРСТВО

Влітку все навкруги перетворюється на зелене літнє царство. Саме у цю пору року природа показує усе своє багатство. Як не насолоджуватися відблиском сонячного світла в озерах, химерними картинами небесного простору та прохолодою дивовижного Голосіївського лісу. 
 


Навіть якщо біля Вас немає такого чудового лісу, намагайтесь як можна частіше виїжджати на природу. Ви зможете повноцінно відпочити і набратися сил для власного самовираження.



Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше