Чому варто відвідати Домініканську Республіку

1 жовтня 2021
Редакція

Любителям природи й історії сподобається відпочинок в Домініканській Республіці. Разом із туристичною агенцією «АНЕКС Тур» (https://anex-tour.com.ua/ukr/) підготували для вас цікаві місця для маст-візит.

Тут ви знайдете багато натхнення — від кришталево чистої води і пишних тропічних лісів до багатовікових пам'яток Іспанії. 

Пунта-Кана

Тисячі туристів стікаються на пляжі Пунта-Кани, одного з найпопулярніших курортних місць Карибського моря. Громадський пляж Пунта-Кани, розташований на східному краю Домініканської Республіки (https://anex-tour.com.ua/ukr/krainy/dominikana/), також популярний серед любителів водних видів спорту, включаючи серфінг і каякінг. Район обслуговується злітно-посадковою смугою з регулярними рейсами і чартерними рейсами. Ви можете побувати на полі для гольфу світового класу і парку Scape, де шукачі пригод можуть насолодитися туром по зіплайну, баггі-баггі і відвідати освіжаючу лагуну Хойо Азул.
 

Плайя-Дорада

Плайя Дорада — один із найпопулярніших пляжних напрямків на північному узбережжі Домініканської Республіки. Цей масивний курортний комплекс, відомий як перший туристичний напрямок країни, розташований на чудовому оновленому пляжі в оточенні кокосових пальм. У курортній зоні є поле для гольфу Роберта Трента Джонса і безліч зручностей, включаючи ресторани і магазини.

Ла Романа

Розташоване на південно-східному узбережжі Домініканської Республіки, колись невелике село з промислом цукрової тростини і тваринництва перетворилася на чарівну Ла-Роману. Зараз це сьоме за величиною місто країни. Популярне туристичне місце може запропонувати масу природних пейзажів і цікаву культуру. Від стародавніх картин у печерах до автентичних домініканських сигарних фабрик — Ла-Романа пропонує масу захоплюючих пригод і приголомшливих видів, які варто побачити. Якщо ви шукаєте культурний досвід Домініканської Республіки і захоплюючі морські пригоди, це те місце, де ви захочете зупинитися на час відпустки.

Рушайте на сусідній острів Каталіна або Саона, щоб помилуватися приголомшливими місцями для сноркелінгу в кришталево чистій воді. Здійсніть круїз по величному Ріо-Чавон. Відкрийте для себе морське життя Домінікани на підводному човні. Здійсніть одноденну поїздку в історичну столицю Санто-Домінго.

Isla Saona

Острів Саона — невеликий тропічний острів, розташований недалеко від південно-східного краю материкової Домініканської Республіки.

Сьогодні це одне з найпопулярніших туристичних напрямків у країні.

Що стосується пляжних розваг, вам сподобається екскурсія на острів Саона.

Від катання на захоплюючих моторних човнах і романтичних катамаранах до купання в найчистішої блакитній воді. У маленькому раю вам ніколи не буде нудно.
 

Східний національний парк

Багате біорізноманіття Східного національного парку (Parque Nacional del Este) зробило його ідеальним середовищем існування для багатьох тропічних рослин і тварин. Названий об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, він має один із найбільших морських парків в Карибському басейні з ламантинами, афалінами, чотирма видами морських черепах, а також численними видами риб. У парку мешкає рідкісна Палома Короніта, відома як коронований або білоголовий голуб, а також ігуана-носоріг і 112 видів птахів.

 Півострів Самана і затока Самана

У січні і лютому півострів Самана — найкраще місце, де можна побачити, як горбаті кити народжують своїх дитинчат. Це лише одне з багатьох морських тварин, які часто зустрічаються у водах затоки Самана. Це ідеальне місце для любителів природи, де вони знайдуть Національний парк Лос-Аітісес, природну утопію з пишною рослинністю, кришталево чистою водою, густими мангровими зарослями й унікальними скельними утвореннями, що підносяться над морем. Відвідувачі також можуть знайти наповнені птахами печери, як-от Куева-дель-Анхель, а також водоспад Сальто-ель-Лимон, який є одним з найбільш мальовничих пляжів в країні.

І це лише частина того, що можна побачити в Домініканській Республіці. Годі відкладати життя на потім, напишіть нашим друзям в «АНЕКС Тур» і вони підберуть для вас оптимальні дати і тур.

Зображення — pinterest.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше