Чому варто побувати в Єгипті бодай раз

14 грудня 2020
Редакція

Подорожі чи не найбажаніше слово 2020 року. Тим паче зараз, серед сірої зими й однотипних буднів. Як щодо того, аби втекти туди, де тепло? Наприклад, до Єгипту. Тим паче зараз доступне раннє бронювання https://hittravel.com.ua/countries/yegypet-rannye-bronyuvannya/.

Єгипет є однією з найдавніших цивілізацій у світі. Багатий історією та культурою, з видатними місцями. Чого тільки варті єгипетські піраміди!

Ось наші причини, чому варто хоча б раз відвідати Єгипет

Люди. Єгиптяни гостинні й радо допоможуть при потребі.

Пам'ятки культури. Вони є справжнім надбанням і цінністю країни. Почнімо з Каїра, величезного міста на Ближньому Сході й Африці. Вам сподобається поєднання сучасного й старого: піраміди, Сфінкс, музеї, Саккара — село, розташоване приблизно за 30 км на південь від Каїра. Містить найдавніший некрополь. А ще зверніть увагу на круїзи по Нілу і старий Каїр).

Радимо також відвідати Александрію. Вона особливо прекрасна навесні. Проїдьте трохи й опинитеся на північному узбережжі.

Відвідайте також Шарм-ель-Шейх і Хургаду — місця сонця, океану й піску.

Якщо вам подобається активний відпочинок, тут є дайвінг, плавання та вайндсерфінг. 

Далі Луксор й Асуан. Луксор  один із найбільших у світі виставкових залів під відкритим небом. Користуються популярністю тут Карнак, Луксорські храми і Долина королів і королев. Найкращий час для візиту Асвану  зима. Ви зможете оцінити Нубійський музей, незакінчений обеліск цариці Хатшепсут та острів Елефантіну.

Клімат. Теперішній клімат дуже сприятливий. Іноді взимку може падати дощ. Та загалом саме клімат  одне з багатств Єгипту.

Їжа. Чи куштували ви колись кошари, кебаб, кофту, самбусак і рисовий пудинг? Це неймовірно смачно. 

Крім пасивного відпочинку під теплим сонцем, відкрийте для себе й інший Єгипет  з давньою культурою, розвитком і цікавими локаціями.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше