Чому оренда авто — це зручно

28 грудня 2020
Редакція

Автомобілі давно стали символом комфорту. Важко вже уявити повсякденне життя без них. 

У світі, де час на вагу золота, важлива кожна хвилина. А як важливо іноді перевезти потрібний багаж. А що робити, коли у вас запланована ділова зустріч в незнайомому місті? А може, ви вирішили здійснити давню мрію і чкурнути своїм ходом? Якщо так, у нагоді стане компанії по оренді автівок, щоб уже точно відвідати всі важливі місця.

 

Оренда авто — головна спеціалізація компанії TopRent.
  Це команда людей, які люблять те, чим займаються, а також є фахівцями.

Компанія володіє великим автопарком. Це понад 50 комфортабельних автомобілів, які можна орендувати. Ви можете замовити оренду автомобіля без водія або прокатом автомобілів подобово/довгостроково. Також у хлопців можна орендувати автівку з водієм, якщо ви готуєтеся до важливого свята або автомобіль потрібен для  ділових поїздок. Послуги діють і в Києві, і по Україні.

Чому з-поміж інших варто довіряти TopRent

Вибирайте автомобіль, який заманеться

Серед послуг можна вибрати економ-клас, середній клас, бізнес-клас або преміум. Є позашляховики (suv) і мінівени. Автівки завжди в наявності і готові до оренди.

2. Допоможуть і втішать

Протягом періоду оренди менеджери готові надати безкоштовну підтримку щодо автомобіля, який ви орендували. Можливо, у вас виникнуть запитання чи трапиться форс-мажорна ситуація.

3. Новеньке авто замовляли?

Понад 80 % автомобілів не старше 3-5 років регулярно проходять технічний огляд, косметичний ремонт кузова і салону автомобіля, сезонну, своєчасну зміну гуми і комплектацію авто всім необхідним, згідно ПДР України.

4. Автівки чекають на вас

Транспортний засіб повністю готовий до використання (паливний бак – повний, салон і автомобіль – чистий, запас ходу до найближчого ТО, більш ніж ліміт пробігу на ваш період оренди, гума та килими в автомобілі по сезону).

5. Цілодобова гаряча лінія (24/7)

Якщо протягом оренди у вас виникнуть екстрені ситуації або запитання, пов’язані з експлуатацією орендованого автомобіля, ви можете будь-коли зателефонувати на лінію підтримки клієнтів. Чи то день, чи ніч.

6. Ви захищені

У вартість прокату вже включені всі страховки (КАСКО, ОСАГО), додатковий водій, додаткове устаткування (дитяче крісло, WI-FI, GPS навігатор).

7. Усе конфіденційно

Особисті дані, вартість і терміни оренди, маршрути пересувань надаються тільки при наявності офіційного запиту від відповідних органів при повноваження на ці дії відповідно до законодавства України.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше