Чому не варто у щось вірити й розуміти

2 листопада 2016
Roman Bonchuk
Ілюзія сильніша за дійсну реальність. Голограми всесвітів та його підрівнів Бома та Дірака повільно та акуратно зайшли у сферу текстового океану. Текстовий океан слабкіший за суто проговорений, бо слова фіксуються клітинним соком та водою. Прикладів безліч. 

Медицини не існує. Є спекулятивна сфера суто впливу на підсвідомі страхи: з ним можна зустрітись, проговорити наболіле, увійти в Аспект хронічного запаморочення й розчинитись. Калібрування води вивчали цілі інститути: зокрема читання молитов - атомарна структура води одразу змінюється...деколи кардинально.

Релігії не існує. Є дисциплінарне програмування за Методою концентрування й зосередження: молитва, як медитація діє суто в підсвідому голограму й породжує континуум розуміння, що все погане та поганське врешті є добрим й правдивим.

Хвороб не існує. Є спекулятивні збої окремих функцій окремих органів та їхньої роботи і лікар, як служитель невідомих низьких структур, танцює Танець смерті. Помирати треба спокійно, від старості. Хоча є достатньо методів уникнення: створення альтернативних польових структур. Організм сам може перемогти будь-який вірус. Треба дати йому просто Можливість.

До прикладу, у вас алергія на шкірі. Лікар вас розкладає в понятійну конструкцію і гіпнозом робить вас залежними: там просто реакція шкіри на хлор у воді.

Продуктів не існує: все, що продається - це генномодифіковане ваше сповільнене старіння й смерть.
Рак був завжди. Навіть у пікантропів найбільш поширеним був рак кісток.

Хоча з раком потрібно боротись на ментальному рівні. Розуміти, де є Програмні процеси апаптозу, а де з вас хочуть висмоктати ваші таланти.

Людина є паразитарним конструктмвним біосом: комбінацією лужних і кислотних середовищ та вашою присутністю в небезпечних ментальних війнах та духовної слабкості. З часом придумають "розумний ніс", котрий вже по аромату вашої шкіри визначатиме перебільшену кількість паразитів у вашому організмі.

Ресурси будуть неупинно скорочуватись: є місто біля Австралії, де автівки їздять на кокосовому паливі - кокос є найбільш екологічно чистим продуктом. Але кокоси мають властивість закінчуватись. Зроблять штучні...

Світ перейде на альтернативні джерела. Якщо планета почне забирати всю енергію сонця - Сонце просто згасне. Але ще є Місяць. А там безліч страшних потвор.

На землю впаде рано чи пізно метеорит і матимете нові хімічні сполуки - з них створять врешті Темну матерію. Хоча, можливо, все ж таки вдасться зробити це в Колайдері. Колайдер - це пошук альтернативної матерії і, відповідно, всесвіту. Хоча, можливо, це науково-фінансова піраміда.

Розуму не існує: є аспекти його розвитку і контролю. Розвиток відбувається лінійно хаотично, тому головним є Контроль. Про контроль розуму написані веди та упанішади. Писар зі слонячою головою є можливою голограмою Рожевого слона, що нам сниться і якого ми рахуємо...

Безсмертя не існує. Хоча його варто було вигадати для виправдання помилок та чиєїсь нехлюйності.

Любові не існує. Можливо, у віці 18 років розкривається генетична преамбула.

Милосердя є запорукою успіху. Коли віддаєте та відмовляєтесь - є шанс залишитись здоровими та отримати від всесвіту бонус Простого щастя.

Зброя є атрибутом безсилля. Тут аргументи зайві.

Патріотизм є політичною абстракцією. Україна тому чистий приклад. 

Символізм є грою емпіричної безвихідної парадигми.

Книги є криком чиєїсь недієвої сили. Хто сильний - просто Діє.

Живопис є грою генетичних спогадів. Хочете прогресу в парапсихології - вперед до мольберту й колекціонуйте страхи та душі. 

Публічні та успішні отримають трагічні смерті.

Менеджери церкви ховатимуться в бункерах найстрашнішого Пекла - пекло є голограмою їхнього емпіричного світу та уяви.

Христос був. Найсильніший маг усіх часів та Майстер екстрасенсорики. Похований в Кашмірі.

Атомів й геному не існує - це прості Моделі для підручників та спекуляцій. Мендель помер з посмішкою на обличчі.

Вершиною вселенської еволюції є Хробак. В нього є все, навіть рак не чіпляється і геномної пам'яті в 500 разів більше за людську - згідно зі спекулятивними підручниками.

Йога - програма самоконтролю. Дихання і вправи є засобом заробляння окремих Агентів.

Простір медіа та інтернет ресурсів є сферою рептилоїдних маніпуляторів. Вони самі собі обгризають хвости...

Телебачення - найстрашніша голограма.

Дурнів варто хвалити.

Розумні самі собі вириють яму.

Людина помирає, коли голограма вичерпується.

Все..
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

YaroslavaBright YaroslavaBright 3 листопада 2016
Ідея не нова, але щось у цьому є
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше