Чому ми такі?..

5 серпня 2015
Тanya Balyta
Останнім часом мені дуже важко зрозуміти, що навколо відбувається з людьми. Чи то ми настільки змінилися, чи то світ настільки змінився? От чому ми стали такими жорстокими? Чому ми стали таким гострими на слова по відношенню один до одного.

Здавалося б, ми боремося за щось краще і в той же момент не вміємо достойно цього робити. Ми не вміємо зробити щось хороше, та цим самим не образити оточуючих нас людей. В багатьох в середині стільки злості, пихи та заздрості, що вона просто переповнює їх. Найголовніше те, що ті, хто найбільше чимось незадоволений, і має оті всі якості, які хоче знайти в когось.

Ми не звертаємо увагу на себе, ми тільки бачимо чужі недоліки та проблеми. І це так тішить, коли в когось щось не виходить. Якщо б ми були розумнішими, то не тішилися б з чужих проблем, а намагалися допомогти вирішити їх тому, кому це необхідно. І якщо в тебе розумна та світла голова, то ти не будеш підкреслювати та виділяти те, що комусь щось не вдалося.


Невже так важко бути просто людиною? Перейматися своїми проблемами, радіти своїм досягненням, допомагати тим, хто цього потребує. Невже вам так потрібно засуджувати когось, та й взагалі пхати носа в чужі справи. Чому людська натура така? Чому ми завжди більше переймаємось справами інших людей, а не своїми.

Якщо вам щось не подобається, то ніхто вам не давав право судити когось. Так, завжди будуть ті, які будуть чимось незадоволені, без цього просто ніяк, але невже тих, хто може думати власним розумом, оцінивши ситуацію об'єктивно є так мало. Якщо вже так, то просто поставте себе на місце тієї чи іншої людини, та, як то кажуть, побудьте в її шкурі. Тоді ви побачете як усе виглядає з іншого боку. Завжди потрібно оцінювати проблеми та ситуації з різних сторін і тоді й вам не буде соромно, і людям, які вас оточують.


Ми є творцями нашої держави, то чому б нам спочатку не почати творити щось хороше у нас самих. Чому б нам не стати трішки добрішими, стриманішими (краще промовчати, ніж сказати те, що образить когось), оцінити ситуацію, а вже потім висловлювати свою думку. Та ніколи не говорити того, в чому ви не є впевнені.

Тому що маленька брехня - це також брехня. Просто задумайтеся над тим, що ви зробили сьогодні хорошого, і що недуже хорошого. Порівняйте, чого у вас було більше, от тоді й зрозумієте, яка ви людина насправді!!!

Buzzy
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше