Чому максіспідниця — чудова ідея для вашого зимового гардероба

12 січня 2024
Редакція

Спідниці-максі завжди були одним з головних трендів, особливо взимку. І якщо ви любите моду, повинні мати хоча б одну з них у своєму гардеробі. А ще радимо пошити для себе кілька варіантів, особливо якщо не знайшли потрібні в магазинах. Можна придбати тканини оптом, щоб легко урізноманітнити свій гардероб.

Як стилізувати спідницю максі на кожен сезон

Спідниці максі є одним з найбільш універсальних предметів гардероба, який може мати будь-яка дівчина. З весни в зиму  — максіспідниці можуть легко переходити з одного сезону в інший. 

У теплу пору року поєднуйте спідницю максі з легкою майкою або коротким топом і босоніжками для невимушеного та свіжого образу. Восени одягніть затишний светр і ботильйони для зручного, але розкішного луку. Взимку — водолазку або сорочку з довгими рукавами під довгу спідницю та додайте пару чобіт для створення стильного ансамблю. 

Не бійтеся поєднувати різні текстури та тканини для спідниць, щоб створити унікальний та індивідуальний образ. З максіспідницею у вашому гардеробі ви завжди матимете ідеальний аутфіт для будь-якого випадку.

Як поєднувати максіспідниці

Вибирайте пастельні, нюдові, яскраві кольори, з квітковими принтами, геометричними або абстрактними фігурами. Для випадків, які вимагають більш елегантного вбрання, коли ви йдете в ресторан, на ділову зустріч або на роботу, бажано носити не довгі спідниці, а середньої довжини, на кілька сантиметрів нижче коліна. Ці моделі додадуть вам більш витонченого вигляду.

З вільною сорочкою — чудово підійде потерта спідниця міді, щоб завершення лук влітку.

З босоніжками на плоскій підошві  — будьте простими, можливо, додайте невелику одноколірну сумку.

З коротким топом — ви точно почуватиметеся чудово. Це поширене комбо, яке легко носити.

Поради:

Високим жінкам, які хочуть виглядати нижчими, варто обрати максіспідницю двох кольорів, розділених горизонтальною лінією. Низькі босоніжки, болеро і короткий блейзер допоможуть створити довершений образ.

Низьким жінкам слід носити спідниці в підлогу з формованим верхом, V-подібним вирізом і підборами, щоб подовжити свою фігуру. Було б розумно триматися трохи далі від принтів, оскільки вони зроблять вас нижчими.

Стрункі дівчата можуть спробувати наймодніший дизайн максіспідниці  спідницю-плісе. А ось повним жінкам цього варто уникати. Також слід бути обережними з формованими спідницями, які підкреслюють ті зони, які ви хотіли б приховати.

Обирайте непрозорі тканини. Надайте своїй максіспідниці автентичності. А максіспідниці темних відтінків створюють ілюзію стрункості в зонах стегон і низу.

Загалом спідниці — це той елемент одягу, що зручний, легкий в носінні та створює відчуття розслабленості. При правильному носінні він може надати вам свіжого вигляду. Але якщо його надіти неправильно, ви можете виглядати дещо недбало. Найважливіше правило, коли справа доходить до максі, — переконатися, що ваші пропорції збалансовані. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше