Чому літні люди більше насолоджуються життям

26 липня 2016
Редакція
Як часто ми робимо те, що дійсно хочемо? Як часто ми насолоджуємося простими радощами, які пропонує нам життя? Коли востаннє ви відчували себе абсолютно щасливим?
На жаль, багатьом людям важко відповідсти на ці питання. Багато хто з нас проводить життя в поспіху, не має часу, щоб насолоджуватися життям в повній мірі, нам не вистачає часу для сім'ї, друзів, хобі. Деякі з нас завжди намагаються знайти виправдання і причину такого життя, але ми забуваємо просту істину: це наше життя і воно дане нам в якості подарунка, який нам потрібно цінувати.
 
Минулого тижня в одеському парку студенти музичного коледжу дали концерт. Підійшовши ближче, можна було помітити, що деякі люди танцювали під звуки класичної музики, а деякі стояли і знімали фото/відео танцюристів. Хто танцював, а хто спостерігав? Не важко здогадатися... Ці прекрасні бабусі та дідусі танцювали і насолоджувалися моментом, деякі з них навіть були одягнені в костюми. З їхніх облич було зрозуміло, наскільки вони щасливі, як почуваються в цей момент, намагаючись не втратити його і закарбувати у своїй пам'яті. 
 
Саме тому є речі, яких ми повинні вчитися у літніх людей, і найбільш важливою з них є - в повній мірі насолоджуватися кожним моментом.
 
Використовуйте кожну можливість, яка вам відкривається, ви ніколи не знатимете, що наступний день може принести вам.


Отож ми покажемо вам, як відбувалось це дійство...
 
Студенти музичного коледжу організували концерт на центральній площі Одеси.
 
Найдивнішим є те, що тільки старше покоління танцювало, жодної молодої пари. Молодь стояла остронь і знімала фото/відео.
 
Коли спостерігаєш за такими танцюристами, починаєш розуміти, що наше покоління щось втрачає, і це щось є моментом.
 
Момент радості та щастя, котрий ви вже ніколи не повернете. Відео можна видалити, але щасливі спогади завжди будуть з вами.
 
Ми повинні вчитися у літніх людей повною мірою насолоджуватися кожним моментом нашого життя.
 
Ви ніколи не знатимете, що готує для вас наступний день, але хапайтеся за кожну можливість, яку він перед вами відкриває!
 

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше