ЧОМУ ДІВЧАТА ХОЧУТЬ ЇСТИ І НЕ ПОПРАВЛЯТИСЬ, А НЕ ПРИНЦА НА БІЛОМУ КОНІ?

13 березня 2015
Женя Кот
Думаю, відповідь на це питання не лише в популяризації сучасною культурою ідеальної бізнес леді з ідеальною фігурою та авто, а в історичній пам'яті саме нашого народу (себто ментальності) та в пам'яті не такій давній, а в радянській. Адже наші мами та бабусі, як правило, "тягнули на собі" і дітей, і батьків, і часто ще й того чоловіка. Прикладом є всім досі знайома жінка, яка тарабанить з магазину по 4 кульки в кожній руці, а позаду йде "принц" і курить. Наших бабусь не можна звинувачувати в такому, така була тоді реальність, вони робили, що могли. І судячи з таких прекрасних феміністок - нас, робили це непогано. Власне, контраст пані на мерседесі з зарубіжних фільмів та пані з чотирма сумками з наших магазинів і сформував в молодого покоління бажання мати кар'єру, 3 розмір грудей, та XS-розмір одягу, але не мати чоловіка.

Хоча в самій ідей чоловіка в нашому менталітеті ще можна покопирсатись, адже не раз, їдучи в маршрутці, спостерігаю таку картину: сидить молода сімя, років по 26, не більше кожному. Дружина всадила своє "чадо" до вікна, тримаючи сумки, погладжує його руку, а сама сидить з краю, щоби боронь боже якась 90-річна стара подумала підняти його. Він під вікном, а вона і сама жінка, тому теж не встає. Суть цієї казки в тому, що наші жінки не стільки феміністки, скільки самі не проти таргати ті сумки і оберігати своє щастячко. Чи то, знову ж таки, баба навчила, чи феміністична ідея ще не настільки прийшла до нас, щоб зовсім відмовитись від чоловіка, а ось посадити його під вікно і вирішувати все самій можна.
 
Феміністична революція Україні зокрема ще не загрожує, бо здебільшого ті ж таки фігурові леді хочуть заміж, як правило, за заможного та хоча б трішки відповідного їй за інтелектом, але хочуть.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Mari_Pskovskih Mari_Pskovskih 4 квітня 2015
Сам хірню пишеш. Краще дивись за тим що сам пишеш. Потім вже комусь пиши. А текст цікаво читати
Evgeniya Evgeniya 14 березня 2015
MorisBrother мені було дуже приємно від самого початку читати твої коментарі

стосовно твоїх випадок про лезбіянок і кісельова то я досі не розумію до чого це але нехай.

ти сказав що хотів і абсолютно не зрозумів що хотіла сказати я. (але у всякому разі дякую за порівняння з Кісельовим. )
MorisBrother MorisBrother 14 березня 2015
Evgeniya
Без коментарів. В мене після прочитаного таке відчуття, наче передивився всі випуски новин з Кісельовим)
Всі коментарі
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше