Чому Болгарія для жителів України стає ріднішою?

30 червня 2016
Open World

Самобутня країна з давньою історією та доброзичливим населенням

Найдавніша історія Болгарії з її доброзичливими жителями завжди вабила, притягувала своєю увагою, кліматом, незліченними мінеральними джерелами бажаючих скуштувати аромат цієї країни, відчути красу відпочинку на знаменитих слов'янських курортах чорноморського узбережжя, на гірських висотах, скуштувати національні страви цієї прекрасної країни. Знаменита бринза, перець, болгарська троянда, болгарські вина знайомі й улюблені нам з дитинства.

Але зараз Болгарія для наших громадян стала привабливою ще і як країна для інвестицій в нерухомість, як країна для можливого переїзду на постійне місце проживання. Чому ж погляди українців спрямовані в бік дружньої нам країни, які причини змушують людей, різного віку, особливо пенсіонерів, купувати житло в Болгарії?

- На фоні не стабільної політичної та економічної ситуації в Україні Болгарія, як член Європейського Союзу, виглядає абсолютно спокійною, економічною країною, що розвивається, входить у СТО і захищена своїми партнерами по НАТО. Крім того болгарський ринок має доступ до ринків ЄС з більш ніж 500 млн. споживачів.

- В рамках програм ЄС протягом наступних років у розвиток економіки Болгарії буде інвестовано понад 10 млрд. євро.

- Болгарія приваблива для бізнесу, де існує 10% ставка на корпоративний податок. Це одна з найнижчих податкових витрат. Країна є топ-напрямком для аутсорсингу в Європі. Згідно з рейтингом Cushman & Wakefield 'за 2015 рік у світовому масштабі Болгарія займає 3-е місце як аутсорсинг напрямок.

- На тлі низьких цін Болгарія пропонує високу якість життя. Свіже, чисте повітря, різноманітна натуральна їжа без масового використання добрив, нітратів, без ГМО та за цінами, доступними населенню країни. Смакові якості болгарської кухні багато в чому схожі з українською.

- Відсутність мовного бар'єру. За звуком і змістом болгарська мова схожа на російську. В країні немає особливих відмінностей у віросповіданні, в культурах наших народів.

- Болгарія - це відмітне поєднання географічних, кліматичних, природних особливостей для оздоровлення та лікувального туризму. Друга в світі країна, після Ісландії, за кількістю мінеральних джерел, а їх налічується більше 1600, які представляють всі типи мінеральних вод,Ю котрі тільки існуюють в природі.

- Болгарія як країна, що входить в ЄС, вже традиційно славиться своєю хорошою і недорогою освітою світового рівня. Болгарські дипломи приймаються на світовому ринку праці. А це додатковий плюс для сімей, які думають про перспективи і майбутнє своїх дітей.

Щоб відчути Болгарію, зрозуміти цю країну, оцінити всі достоїнства, необхідно її відвідати. А в цю країну варто приїжджати, хоча б для очищення душі та тіла.
# OpenWorld
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше