Чоловічий туризм або Де відпочивають справжні завойовники

29 липня 2016
Журнал SAVOR

Справжній чоловік — це захисник і завойовник, міцна опора для рідних і друзів, ніжний коханець для дружини та приклад для дітей. Та, щоби щодня перемагати у битві з життєвими бурями і при цьому залишатися задоволеним і впевненим у собі, чоловікам необхідний "правильний" відпочинок.


Ми підібрали для сильної статі декілька цікавих маршрутів — несподіваних і екзотичних, але досить реальних для втілення їх у життя.

Греція (півострів Афон)


Переліт Львів-Салоніки: 250-300 євро.
Проживання в номері "Стандарт": 30-60 євро на добу (в залежності від сезону)

Віза в державу Афон:25 євро

На землі є місце, де північ настає о 8 вечора, а відстань вимірюється кількістю фраз, вимовлених у дорозі. Море тут тепле і чисте, як в перший день після Потопу, але в ньому ніхто не купається, хоча щороку сюди приїжджають тисячі туристів. Жінок тут не бачили вже півтори тисячі років, адже вхід на Афон закритий навіть для тварин жіночої статі, не враховуючи курей, які несуть яйця, і кішок, які ловлять мишей в монастирях.

Весь півострів являє собою один великий чоловічий монастир. Верховною правителькою тут вважається Божа Матір, яка обрала Афон своїм земним пристанищем. Ченці кажуть, що вона особисто піклується про кожного.

Амстердам

Вартість поїздки: залежить від обраного виду транспорту (літак, автомобіль чи автобус. Приблизна вартість перельоту Львів-Амстердам — 2500-23000 грн. Вартість номеру на двох —70-90 євро за добу.
Віза: шенгенська
Тривалість польоту: близько 2 годин

Амстердам — ​​унікальне місто, відоме свободою і терпимістю до людських слабкостей, адже те, що в інших країнах заборонено, в Голландії захищається законом. І кожен, хто відвідує цю країну, хоче і може переконатись в цьому сам.

Casa Rosso


Вхідний квиток: 40 євро (з напоями — 50 євро).

Скандальний театр сексу Casa Rosso можна впізнати за логотипом з грайливим рожевим слоником, що красується на будівлі в кварталі Червоних ліхтарів. Щовечора перед театром вишиковується величезна черга з тих, хто бажає побачити це знамените еротичне видовище, про яке стільки говорять. Тут, подібно до тайського X-show 69, актори займаються сексом просто на сцені.

Музей пива "Heineken"

Вартість відвідування :17 євро (вхід, келих пива і сувенір).

Відоме на весь світ пиво "Heineken" — родом з Амстердама. Тут знаходиться пивоварня, а в старій будівлі заводу — спеціальний музей, в якому цікаво побувати навіть якщо до пива ви абсолютно байдужі. Найцікавіший атракціон в музеї — гра "в пляшечку", але не та, якою розважаються школярі, а більш "доросла" і науково-пізнавальна: вам пропонують відчути себе пляшкою пива Heineken, "пройшовши" разом із нею увесь шлях її створення.

Канарські острови

Пакетний тур (переліт Київ – о.Тенерифе - Київ + готель + страхівка + трансфер) 1200-1500 євро на двох.
Навчання у школі серферів: 5 днів 160 євро, 10 днів – 270 євро.

Це сім унікальних островів, де є чудова можливість серфити і засмагати, коли в інших країнах Європи досить холодно. Канари славляться своїми хвилями. Не дарма тут тренуються збірні команди з серфінгу з усього світу. Тут є всі типи хвиль, але найбільш поширені "поінт брейки", які порадують досвідчених серферів.

Сезон серфінгу триває цілий рік, та особливо багато прихильників водного екстриму можна побачити взимку, коли висота хвиль вражає, та влітку, коли більш тепла погода сприяє спокійному навчанню серфінгу. У вільний від серфінгу час можна з'їздити на екскурсію до жерла згаслого вулкана Тейде.

Пляж Ель-Медано (острів Тенерифе)

Пляж Ель-Медано (острів Тенерифе) — улюблене місце серферів, але особливо— віндсерферів, де сезон триває майже цілий рік, завжди дме вітер і є високі хвилі. Всього у 20 хвилинах ходи звідси знаходиться великий курорт Лас-Амерікас з переповненими пляжами і гучним нічним життям, що зручно для тих, хто хоче не тільки кататися на дошці, але і як слід "відірватися" на Тенерифе.
 

Норвегія

Переліт Київ-Осло: 350-450 євро.
Проживання в котеджі в номері "Стандарт": від 40 євро за добу.

Риболовля в Норвегії — незабутня пригода! Країна приваблює рибалок різноманітністю світу риб і гарантовано багатим уловом. Крім пунктів прокату обладнання, більшість баз надає відпочивальникам послуги саун, коптилень, мангалів, спеціально обладнаних приміщень для чищення риби.
 

Морська риболовля

Море біля берегів Норвегії не замерзає ніколи і рибалити можна цілий рік. Тут ви зловите: тріску, сайду, морського окуня, лосося, скумбрію і, навіть, палтуса, а також зубатку, морського чорта.

Риболовля на фьордах

На відміну від відкритого моря, на фьорді більш спокійно, немає сильних вітрів і течій, а ловля морської форелі принесе кожному незрівнянне ні з чим задоволення.

Для такої риболовлі не потрібна ліцензія і не існує обмежень на кількість риби, що виловлюється і вивозиться з країни. Та не слід цим зловживати, адже головна нагорода рибалці — спілкування з природою і насолода від риби, яку приготували на вечерю.

Найпопулярнішими місцями риболовлі в Норвегії є регіон Бергена, Олесунн, Лофотенські острови і славнозвісні лососеві річки Намсен, неподалік від Тронхейма, і Сульдал, неподалік від Ставангера.

Таїланд

Вартість поїздки: краще купувати пакетний тур до Таїланду (переліт Київ-Бангкок-Київ + проживання в готелі зі сніданком + трансфер аеропорт-готель-аеропорт + страхівка) — на двох в середньому 2000 у.о. 
Віза по прильоту: 1000 бат (1 доллар=40 бат)
Тривалість польоту: близько 10 годин

Таїланд — країна не для всіх. Є туристи, які приїхавши, закохуються у неї назавжди. А є такі, які відвідавши одного разу, назавжди забувають дорогу сюди.

Патайя

Патайя — одне з найпопулярніших туристичних міст і найвідоміший осередок чоловічих розваг. Cюди слід їхати виключно в чоловічій компанії, а з подругою чи з сім'єю — на острови (Пхукет, Самуі, Крабі)
 

Walking Street

Це вулиця, де життя починається після 16-17 год і триває до 2 год ночі. На ній є все для екзотичних чоловічих розваг: Go Go бари зі стриптизом, з дівчатками легкої поведінки, всілякі еротичні шоу, "масаж з продовженням»"… І все це за найнижчими цінами, яких не знайти в інших містах світу.

Go Go бари

Вартість послуг: 500-1000 бат

Усередині барів панує повна свобода і вседозволеність. Майже роздягнені дівчата — повне оголення заборонене законом — танцюють в залі або на столиках. Всі Go Go бари закриті і ви не побачите зовні те, що відбувається всередині. Фото- і відеозйомка суворо заборонені.

Травесті-шоу

Вартість вхідного квитка: 600-800 бат

Шоу "Альказар" і "Тіфані" в Паттайї — незабутні видовища, які гарантують естетичне задоволення кожному відвідувачу: запальна музика, танці, шикарні костюми, складні піротехнічні ефекти, талановиті артисти. Шоу відоме у всьому світі саме завдяки участі у ньому трансвеститів.

Тайський масаж

Body-масаж:1500-2500 бат 
Традиційний масаж:300-500 бат

Найбільше туристів-чоловіків приваблює body-масаж, основна його особливість в тому, що дівчина роздягається і масажує ваше тіло своїм. Масажистку можна вибрати на свій смак.

Якщо ж вас цікавить справжній тайський масаж, то одним з кращих місць є річка Квай, де працюють справжні майстри: кажуть, що процедура досить болюча, проте — потрібно трішки терпіння під час сеансу, тоді ефект буде вражаючий.

Тайський бокс

Вхідний квиток на поєдинок: 1200-1500 бат
Разове тренування: 300-500 бат
Де: спортивний комплекс Fairtex (курси тайського боксу та тренувальні табори), стадіон Fairtex (місце проведення боїв)

Тайський бокс, або муай тай — це національна пристрасть. Він відрізняється від звичайного кікбоксингу наявністю ударів колінами і ліктями, кидків і захоплень. У порівнянні із західним боксом, муай тай - більш динамічний: тривалість поєдинку обмежена п'ятьма раундами по три хвилини, з короткими перервами.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше