Чоловічі тримери Braun: як зробити окантовку для бороди

2 червня 2022
Редакція

Будь-яка борідка вимагає рівної лінії окантовки, інакше вона виглядає неохайною та недоглянутою. Для створення контуру можна використовувати гоління або звичайні ножиці, але найбільш зручним приладом для стайлінгу вважається тример Braun. Він легко видаляє всі волоски, що стирчать, і дозволяє швидко позбутися зайвої рослинності по межах борідки.

Якщо ви ще не придбали цей корисний пристрій, а борода потребує термінового підрізання, скористайтесь пропозицією компанії Braun-Shop. Інтернет-магазин пропонує користувачам надійні чоловічі тримери марки Браун, які допоможуть у створенні стильного образу. Купити вибрану модель можна за вигідними цінами з доставкою по Києву та Україні.

Визначення меж контуру

Зазвичай чоловіки воліють створювати кант у майстра в барбершопі. Однак далеко не всі мають можливість відвідати цей салон, тому для вирівнювання кордонів можна скористатися тримером Braun і нашою інструкцією.

Окантовка завжди виконується з попереднім визначенням лінії контуру, який допоможе підстригти волоски. Перш ніж використовувати електричний чоловічий тример Braun, нахиліть голову донизу. Після таких дій на шиї утворюється складка, за якою слід обрізати волосся.

Лінія по щоках визначається іншим способом. Візуально проведіть кордон від бакенбард до перетину з нижньою точкою рослинності в області шиї. Щетина, яка знаходиться за цією лінією, повинна бути видалена.

Покрокова інструкція з моделювання

Стайлінг із використанням тримера Braun не займе багато часу. Для початку необхідно ретельно вимити бороду спеціальним шампунем, потім розпарити за допомогою гарячого рушника для розширення пор. Після розпарювання рослинність набуде м'якості і краще піддаватиметься лезам електроприладу.

Далі підсушіть волосся феном або природним способом і добре розчешіть. Для розчісування рекомендується використовувати дерев'яний гребінець, оскільки він не утворює статичну електрику. Якщо потрібно, візьміть ножиці і підстрижіть дуже довгі пасма. Також для цих цілей можна використовувати тример Braun. У його комплектації передбачена спеціальна насадка, яка дозволяє вирівняти борідку до потрібної довжини.

Весь процес виконання окантовки на обличчі здійснюється так:

  1. Встановіть на стайлер ріжучий блок з одним ножем і видаліть всі волоски, що стирчать.
  2. Розчешіть борідку та підрівняйте її за допомогою гребеня тримера Braun на 3 мм.
  3. Скористайтеся насадкою на 1 мм, щоб прибрати зайве волосся між нижньою щелепою та кадиком.
  4. За необхідності позбавтеся щетинок за межами канта за допомогою станка або електричної бритви.

Якщо розібратися в особливостях моделювання, завжди можна виглядати доглянуто і стильно. Універсальний тример Braun дозволить акуратно обрізати непотрібне волосся та створити ідеальні контури бороди.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше