Чоловіча білизна: на що звернути увагу при виборі

17 серпня 2022
Редакція

Практичність давно стала ознакою комфорту в носінні одягу. Ми часто пишемо про тренди на одяг та взуття в різні сезони. Та сьогодні поговоримо про невід’ємну частину чоловічого гардеробу — це чоловіча білизна. Розберемо найзручніші варіанти для носіння та чому варто віддати їм перевагу.

Навіть якщо вашу спідню білизну не видно (ну, в ідеалі), вона все одно є важливим елементом одягу. Погано підібрана пара боксерів може створювати незручності протягом дня.

Тренуєтеся ви, ходите на роботу або просто потребуєте надійну та зручну пару нижньої білизни — є різні приводи та різні види трусів, які підійдуть до вашого одягу. 

Боксери

Якщо ви шукаєте простору білизну, яка не буде сковувати ваші рухи, вам підійдуть труси боксери. До речі, причина, чому їх називають боксерами, полягає в тому, що їх буквально розробили для боксерів. 1925 року Джейкобу Голомбу з Everlast спала на думку блискуча ідея створити плавки з еластичним поясом, які б давали боксерам свободу пересування по рингу.

Труси-боксери вважали даниною чоловічому стилю, їх обирали. Популярність стилю швидко зросла.

Сліпи

Ймовірно, у дитинстві ви носили старі добрі труси. Хоча чоловіки часто нехтують ними, досягнувши повноліття, насправді є кілька вагомих причин повернутися до їхнього носіння. Якщо вам потрібна компактна білизна і ви хочете, щоб все залишалося на місці протягом дня, бриф — найкращий вибір. Популярний вид білизни вперше створила і почала продавати 1935 року компанія Coopers Inc. 

Сімейні труси

Цей вид теж вважають одним із найзручніших для носіння. Мабуть, свою назву — “сімейні” — вони отримала якраз через використання вдома. Сімейні труси максимально комфортні, не сковують рухи. Їх створюють із тонких натуральних тканин, характерними для них є різні візерунки або малюнки.

Та не трусами єдиними :) До нижньої чоловічої білизни відносимо також:

  • Майки.

  • Натільні футболки.

Якщо ви бажаєте футболку або майку, яка ідеально на вас виглядатиме, наступні 5 правил є критично важливими під час вибору.

  • Комір: слід уникати коміра з глибоким V-вирізом.
  • Плечі: шви повинні сидіти на лопатках.
  • Рукави: повинні бути середньої довжини на біцепс і не дуже вільні (коли вибираємо футболку).
  • Довжина: футболка повинна закінчуватися посередині.
  • Ширина: ідеально, коли ви залишаєте 2,5-5 см вільної тканини з кожного боку тулуба.


Ми розповіли про найпопулярніші варіанти. Зважте на свій спосіб життя і зробіть вдалий вибір.
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше