Чарівний Дан Балан знову підкорює українок

12 вересня 2018
Редакція

На українських теренах пролунають гучні концерти легендарного Дана Балана. Ви матимете аж три можливості відвідати його виступ, і в цьому ми вам допоможемо.

Всесвітньо відомий виконавець Дан Балан нарешті вирішив відвідати наші терени. Виконавець поп-року та електронної музики багатьом відомий по МТВ-кліпах та нескінченним трансляціям по радіо, відвідає такі міста, як-от: Чернівці, Житомир та Київ. У першому місті виконавець дасть свій концерт 14 вересня, у Житомирі – 21 вересня, та у Києві – 1 листопада. Усі фанати та прихильники зірки чекають на цю гучну для українського шоу-бізнесу подію.

Наш сайт може запропонувати вам допомогу з придбанням квитків. Достатньо зайти на конкретну подію на нашій платформі та викупити квиток, адже на зірку всесвітнього масштабу мають бажання потрапити  багато прихильників, а квитків на всіх не вистачить. В Чернівцях концерт лунатиме у літньому театрі. В Житомирі вистава пройде у літньому театрі. Квитки на Дана Балана в Києві вже доступні для продажу, а сама подія відбудеться у Палаці Спорту.

Замовивши квиток на нашому сайті, ви неодмінно передбачите ризик залишитися осторонь концертної зали. Зручний інтерфейс та простота замовлення нададуть вам змогу викупити квиток для себе та своїх друзів в декілька рухів. Адже відстоювати довгі черги у касах та губити вільний час не захоче ніхто. При виникненні труднощів наші консультанти вирішать будь-які проблеми та максимально детально проконсультують вас в тому чи іншому питанні. Ми побудували систему, яка працює безвідмовно, і саме тому ми є у всіх популярних соціальних мережах. Ви можете зателефонувати, написати листа, поставити відгук, зробити зауваження, отримати додаткову інформацію стосовно зали проведення концерту чи інформацію про гурт або просто проконсультуватися у спеціаліста щодо інших питань.

Також ви маєте унікальну можливість скористатися послугою наших кур’єрів, які привезуть квиток в будь-яке вказане вами місце і час. Головною перевагою нашого сервісу є комфорт, який ми надаємо нашим клієнтам. Оплату можна провести будь-яким зручним для вас способом.

За певних обставин, якщо ви не матимете змоги відвідати концерт, спеціально для таких випадків ми запустили опцію «повернення квитків», де ви зможете не тільки здати квиток чи відмовитися від нього, а ще й отримати назад свої гроші. Поспішайте!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше