Скажіть стоп та насолодіться моментом...

2 жовтня 2015
Тanya Balyta
Впродовж нашого життя ми проходимо через багато різних випробувань. Здавалося б, нічого складного прожити життя так, щоб ми могли ним пишатися, або щоб наші предки могли пишатися нами. Але в кожного в житті відбуваються різні моменти, які або трішки ускладнюють, або, навпаки, підштовхують нас до чогось кращого.

Наше життя настільки різноманітне, що ми самі цього не уявляємо. Ми думаємо, що воно одноманітне та нецікаве, цим самим самі себе заганяємо в глухий кут. Але це все насправді не так. Нам просто потрібно дивитися на все набагато простіше або під іншим кутом. Потрібно зрозуміти, що все відбувається саме так, як має відбутися і воно не може бути по-іншому.

По житті завжди потрібно йти з усмішкою. Вирішувати проблеми з усмішкою, не поспішати з висновками. Та й взагалі, життя таке швидкоплинне, що поспішати не варто. Ми кожного дня поспішаємо: зранку не встигаємо на роботу, в обід не встигаємо пообідати, а ввечері хтось поспішає до сім’ї, хтось до коханої людини, а хтось просто до свого домашнього улюбленця. Можливо ми цього не помічаємо, але нам завжди не вистачає часу.

За тим, як ми ганяємося кожного дня, ми не помічаємо нашого життя взагалі. Ми, як ті роботи, кожного дня все робимо так, наче запрограмовані і не можемо ступити крок вліво чи вправо. Але якщо б ми розслабилися та насолодилися життям, то помітили б, що роблячи все набагато повільніше та з насолодою, і хоча б інколи змінювали свої звички, ми би побачили зовсім інший світ, не такий сірий та нудний, а кольоровий та веселий. Просто не потрібно гнатися за чимось вперед. Головне терпіння! Так, можливо не так легко почекати, тому що ми зазвичай хочемо все і відразу, але життя зробить усе по-своєму, як би вам не хотілося щось змінити.

Не дарма ж говорять: "На все свій час". Тому не намагайтеся його обігнати. Це ще нікому не вдалося. Навчіться насолоджуватися тим, що маєте зараз, а все інше прийде з часом. Як то кажуть, усе найсолодше попереду :)

Buzzy
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше