Цей оманливий Instagram

23 вересня 2015
Oleksandra Orlova

Безліч людей щиро захоплюється фотографіями популярного сервісу Instagram. Вони заздрять тим, кому випала щаслива доля жити серед досконалих речей і пейзажів, мріють так само стильно виглядати, їсти оригінальні страви, цікаво і весело відпочивати. Але часом уся ця краса — лише маленька частина правдивої картини, вдалий чи добре підготовлений кадр.


Фотохудожниця Chompoo Baritone з Таїланду створила серію знімків про те, чим насправді можуть бути типові шедеври Instagram. Фальшива ідентичність, удаване щастя, жменька мішури, вирвана із досить прозаїчного контексту й вправно оброблена фільтром — ми бачимо лише те, що нам хочуть піднести у вигляді реальності.

Тож може наша дійсніть краща за чиюсь гру, а життя таки ліпше, ніж іноді здається?
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше