Бути чи не бути модним у 2018?

16 травня 2018
Kelsey Keff

Розкажу вам одну історію: "Хотіла дівчинка бути в тренді та модно вдягатись, винесла старий гардероб на смітник, знайшла в інтернеті сторінки фешн-наставників, поплакала і пішла до смітника по свої улюблені джинси".

Іноді і справді мода просто незрозуміла для багатьох людей. Проте 2018 рік вирішив потішити нас розмаїттям всього: починаючи від хусток і закінчуючи взуттям. Я пропоную вам своє бачення того, як виглядати стильно, при цьому не викликаючи у перехожих бажання вас сфотографувати :)

1. Пір'я.

Не обов'язково одягати костюм курочки, аби бути в тренді. Пір'я має бути невеличкою деталлю, яка доповнить ваш образ. Найкраще, коли воно присутнє як аксесуар.

pinterest

2. Пластик.

Прозорий пластик - знахідка для дизайнерів у новому сезоні, але не для мене. От приїдьте в тренчі з пластику до бабці в село, та вона змусить вас у тому водонепроникному плащі іти в дощ випасати корів, бо "а шо сей плащик хіба не для того?". Але якщо вам такий тренд припав до душі, можете сміливо одягати, головне - не перестаратися.

pinterest

4. Slip dresses

Сукні, які поєднують у собі атлас та шовк, можуть бути всипані кристалами чи обшиті мереживом. Як на мене, тренд має право на життя,  все залежить від того з чим його поєднувати. Якщо одягнути футболку під плаття, то виглядає навіть дуже практично:)

pinterest

5. Асиметрія

Асиметрія - це те, що завжди виглядатиме дорого та ексклюзивно. Саме цей тренд допоможе вам у створенні правильного силуету. У цьому сезоні асиметрія, як ніколи, популярна. Тому раджу задуматись:) 

pinterest

6. Кольорова гама. 

Щодо кольористики, цьогоріч модними є смарагдовий, жовтий, чорвоний та всі відтінки фіолетового. Зокрема, останній став улюбленцем дизайнерів. Окрім того, компанія Pantone, експерти інституту кольору заявили, що найтрендовішим кольором року став ультрафіолет. Тому, хочеш бути в тренді - носи 50 відтінків фіолетового!

pinterest

7. Принти

Горох, клітинка, смужка, анімалістичний принт знову на вершині популярності. З останнім не експериментуйте. Знаєте, такий принт представив Versace, тому хай на подіумі він і залишається :)

pinterest

8. Ugly sneakers

Якщо ви читали мою статтю, присвячену цьому чудовому тренду, то знаєте про моє залюбування цими кросівками. Як на мене, їх можна міксувати абсолютно з усім, виглядаючи при цьому дуже стильно. Найголовніша перевага - практичність та комфорт.

pinterest

9. Heels.

Для любителів підборів 2018 рік зробив їх більш оригінальними . Тому якщо кросівки - це не ваше, пропоную вибирати нестандартне взуття.

pinterest

Сподіваюся, вам було цікаво та корисно. Про інші тренди, як-от тренчі, поясні сумки, денім та бахрому, читайте у нас на сайті.

Обкладинка - i.pinimg.com

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Марина 28 березня 2019
Сейчас каждый покупает и носит все, что хочет! Все в моде, заходите на любой меркетплес - Ламода, Свитстайл, Лебутик... и выбирааете одежду и аксессуары любого стиля и вы - самая модная! Главное - ходить с улыбкой)