Будь стильною в українському

Я давно почала звертати увагу на речі українського виробництва. Першими доступними і якісними речами, якими почав поповнюватися мій гардероб, були одяг TAGO, a.Tan (особливо сукні, блузи і світшоти), трикотаж бренд Rito (сукні і кардигани), сумки, клатчі  і прикраси Zierpuppe і ще кілька найменувань, зараз всього не згадаю.

Цього літа до моїх улюбленців потрапили футболки і світшоти X’U і НЮКРЕЙН, сукні Must Have і клатчі Grinyuk Fashion.

А після першого фестивалю "У пошуках made in Ukraine", який проходив у чеврні 2014 р., список розширився до неймовірності. Вдягнутися в усе українське можна з ніг до голови і, при цьому, стильно та якісно.

Звісно, у цьому пості я одразу не осягну величезний перелік українських брендів і виробників my-fashion.ua, які варті уваги. Для цього є каталог "Зроблено в Україні", який регулярно поповнюється. А ми будемо поступово знайомитися з красивим речами "Total Ukrainian". Тому це тільки початок.

Сьогодні я зупинюся на тому, з чим мені самій довелося познайомитися ближче та з тим, з чим я маю намір це зробити якнайшвидше :)

Футболки і світшоти НЮКРЕЙН з оригінальним зображеннями авторства сучасних українських художників, світшоти X’U, ексклюзивна серія футболок KОZAKI з авторськими роботами відомого українського художника Сергія Якутовича.
 


Ці речі ідеально підійдуть, якщо вам потрібно зробити комусь подарунок, але й для вашого гардеробу вони також можуть стати незамінними. Такі популярні останніми сезонами світшоти, схоже, будуть актуальними й на далі. Особливо у осінню пору вони чудово доповнять вашу легеньку довгу сукню, джинси, брюки, спідницю-міді, будь-що :). Вдало підібрана футболка також зробить ваш образ із спідницею свіжим і сучасним. Експериментуйте!
 
Тепер перейдемо до речей більш жіночних. Сукні Must have, B’YurSe, Grâce à vous, ViloNNa. Для мене ці бренди стали відкриттям року.
 
Навіть не хочеться їх особливо чимось доповнювати, але не буду себе обманювати, осінь, все-таки, настала. Ось кілька порад з чим і як носити, наприклад, довгі сукні. Шкіряні куртки, жакети, світшоти, джинсові куртки та сорочки вам у поміч!
 
А всю цю красу можна підкреслити такими симпатичними клатчами, сумками і рюкзаками.
 
… мало не забула про взуття… Я одного разу взулася у балетки Kachorovska і тепер стежу за цим брендом з великим задоволенням.
 
Ось іще підбірка взуття українських дизайнерів, які чудово підійдуть для осені.
 


До речі, стало відомо, що організатори "У пошуках made in Ukraine" таки наважились провести фестиваль вдруге, він пройде 11 – 12 жовтня на НСК "Олімпійський", чому я дуже рада. Тому список Total Ukrainian буде поповнюватися, слідкуйте за новинами у блозі!

Бажаю вам знайти свій ідеальний Total Ukrainian look.

Я поки вибираю такий :)
 

P.S. Куртка також Made in Ukraine (TAGO).


 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше