Британське посольство привітало українців з різдвяними святами за допомогою емоджі

25 грудня 2017
Редакція
Посольство Великої Британії в Україні оприлюднило вітальний ролик до різдвяних та новорічних свят, використавши у ньому "мову" емоджі.
"Цьогоріч ми вирішили присвятити наше відео традиціям святкування Різдва у Великій Британії та Україні. Щоб яскравіше розкрити тему, ми використали нині популярну "мову" емоджі", - пояснили дипломати на своїй сторінці у Facebook.



Як відомо, 25 грудня цього року в Україні вихідним днем. Відповідний закон Верховна Рада прийняла в листопаді. При обговоренні депутати відзначали, що 12 з 15 православних церков святкують Різдво 25 грудня. Різдво за юліанським календарем 7 січня на даний час святкують православні церкви в Україні, а також Українська греко-католицька церква.

Також посольство обіцяє подарунок тим, хто дасть правильну відповідь на питання, що таке pigs in blankets або "свині у ковдрах" - страва, яку британці традиційно готують на Різдво.
Умови участі в конкурсі - на Facebook - сторінці посольства. 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше