Бренд NASTASIA KLIMT представив нову колекцію "YOU CAN"

7 лютого 2017
Редакція
Спостерігаючи за сучасними дівчатами, захоплюючись їхньою енергією і цілеспрямованістю, дизайнер бренду NASTASIA KLIMT Анастасія Клименко створила колекцію, яка підкреслює не тільки ділові якості, але й легкість, авантюризм своїх ровесниць і дівчат будь-якого віку.
 
Колекція присвячена дівчині, готовій до відкриттів та змін і доводить кожним своїм силуетом - "Ти можеш!"
 
Надихаючись картинами французького художника-абстракціоніста Клода Віала (Claude Viallat) дизайнер взяла за основу гармонійне поєднання фіолетового, смарагдового, бузкового, темно-синього і гірчичного.

У створенні зручного одягу бренд використовує просту геометрію ліній в крої, вільний трапецієподібний силует, довжину міні-міді, і велику кількість ґудзиків. Саме вони є своєрідною інтригою колекції, висловлюють стриманість і приховану сексуальність.
 
Для нової колекції дизайнер використала ніжний шовк, джинс, креп шифон, оксамит, трикотаж і кашемір.
 
Ідею свободи дій і можливостей підкреслюють незвичайні аксесуари з емалі та срібла, створені за принципом гіпнотичної спіралі.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше