Брехунка

26 березня 2014
Наталя
Чи варто говорити тобі правду….якщо правда не є такою цікавою як брехня???? Якщо правда в тому, що я живу як тисячі людей, що зранку прокидаються, поспішають на роботу чи в університет, так само як інші пю зранку каву або чай, радію, коли видається вільна хвилинка, щоб погуляти по місті, послухати хорошу музику …..брехня ж набагато солодша. От тільки випутатись потім важко, все далі і далі заплутуєшся у тих тенетах, наче муха в павутинні…плутаєш імена, дати, дні…сама починаєш вірити у свою придуману реальність, вже не знаєш чи та подія була в твоєму житті ???? вже не знаєш, що ж нове придумати, як це зіграти, щоб тобі знов повірили, і найголовніше – щоб ти сама собі повірила…Але чи варто говорити правду, якщо брехня є такою солодкою????
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Модульні будинки: з яких матеріалів їх виготовляють?
Якщо ви цілком серйозно задумалися про купівлю модульного житла, а ваша бабуся постійно запитує щось на кшталт “який це будинок за три тижні, з чого вони його роблять і як воно має триматися?”, то ця стаття написана саме для неї.
Читати більше
Залаштунки успіху бренду. Чи правда, що шкіряні вироби LuckySrore приносять удачу?
Це історія подружжя Олі та Миколи, які разом, пліч-о-пліч втілили свою мрію, реалізація якої розпочиналась з виготовлення шкіряних гаманців у імпровізованій домашній майстерні.
Читати більше