Boom Boom Room цього разу представить неперевершений склад виконавців

29 червня 2016
Редакція
У Boom Boom Room на "Арт-заводі Платформа" ідеологи FACT везуть склад, якому можуть позаздрити найкращі клуби світу. Крім резидента проекту Andre Buljat, на вечірці в Києві виступлять відразу дві легенди європейської сцени.
Оновлену живу програму представить "королева електроклешу" Miss Kittin, чиї візити в Boom Boom Room завжди закінчуються рейвом на танцполі. Останнім часом Каролін виконує рухливий ейсід-хаус, винахідливий тек-хаус і, звичайно ж, електро. Компанію парижанці складе "доктор техно-наук" Marc Houle - артист, який знає все про звук і методи його вилучення. Світове визнання Марк отримав, працюючи в супер-команді Річі Хотіна і його лейбла M_Nus. У 2011 році він прийняв доленосне рішення, покинувши цю команду.
 
Разом з давніми соратниками Magda і Troy Pierce Хоул запустив лейбл Item & Things, який з першого ж релізу потрапив на радари до всіх найкращих діджеїв світу. До слова, саме завдяки ньому в 2013 році вийшов спільний реліз Марка і Miss Kittin. Канадський продюсер відомий своїми вражаючими live шоу. Винятковий авторський матеріал, безліч синтезаторів, контролерів і навіть вокал - за роботою на сцені Марк Хоул кожен раз доводить, що по праву займає місце в еліті світової техно-сцени.
 
Потужною обіцяє бути і локальна підтримка: Smailov, котрий нещодавно представив новий амбітний проект The Dark Wood, і резиденти Boom Boom Room.
 
Деталі за посиланням: www.facebook.com/events/1638692449784558
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше