Блютуз-навушники: вибираємо гарнітуру для прогулянок

25 квітня 2024
Редакція

Сучасні технології дозволяють слухати музику, аудіокниги, подкасти та інші звукові доріжки будь-де, і чимало людей навіть не виходить із дому без гарнітури. Бренди пропонують різноманітні варіанти для меломанів — дротові та бездротові позиції. Хоча під’єднання за допомогою кабелю відрізняється деякими перевагами, все ж таки для прогулянок краще вибирати блютуз-навушники. Вони практичніші для використання надворі.

Типи гарнітури для прогулянок

Намагайтеся вибирати пристрої від надійних брендів. Зокрема, високою якістю компонентів та хорошим звуком відрізняються блютуз-навушники JBL. Гідні позиції є і в інших компаніях. Виробники бездротових навушників пропонують такі варіанти:

  1. вакуумні або внутрішньоканальні;
  2. вкладки;
  3. накладні;
  4. гарнітури;
  5. повнорозмірні.

Вибір форми залежить від ваших особистих переваг. Якщо хочете насолоджуватися якісним звуком на вулиці, підійде закрита конструкція — купуйте накладні чи повнорозмірні моделі. Прослуховуючи треки на великій гучності у відкритих та напіввідкритих пристроях, ви ділитеся своїми музичними вподобаннями з оточенням, адже такі позиції не поглинають аудіо. Проте, якщо звучання треків помірне, цей недолік не так помітний. Переконайтеся в зручності моделі — вони різняться за посадкою. Перед покупкою можна її приміряти. Навушники не мають заважати під час прогулянки та завдавати іншого дискомфорту. Бренди також пропонують моделі з активним шумозаглушенням. Вони дозволять насолоджуватися тишею навіть на шумному проспекті.

Що варто врахувати перед покупкою

Вибір моделі, зокрема, залежить від вашого улюбленого місця для прогулянок. Це можуть бути тихий ліс, парки або жваві вулиці мегаполіса. В останньому випадку варто зважати на галас від транспорту, який проїжджає, та натовпу. Для великих міст рекомендується купувати моделі з акцентом на низькі частоти, адже гучний шум вулиці заглушує насамперед баси. Такий вибір допоможе насолоджуватися якісним звучанням улюблених хітів. Аби добре розчути музику на вулиці, ви вмикаєте більшу гучність треків. Водночас краще чути недоліки подачі звука гарнітурою. Тому перед покупкою намагайтеся переконатися, що модель відтворює музику та аудіокнижки по-справжньому якісно, зверніть увагу й на деталізацію мелодії. Варто зважати на автономність моделі. Якщо ви полюбляєте довгі прогулянки, вибирайте позиції з хорошим акумулятором. Зазвичай час автономної роботи зазначений у характеристиках пристрою. Деякі моделі можуть заряджатися від кейса — це подовжує користування. Проте важливо не забувати підключати цю портативну станцію до джерела живлення. Це може бути повербанк, ноутбук чи мережевий адаптер. Враховуйте вагу кейса — чи комфортно брати його із собою. Ретельний підхід до вибору моделі допоможе зробити прогулянки ще приємнішими.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше