Безкоштовні мобільні додатки для здорового способу життя

22 жовтня 2014
Редакція
Якщо ви хочете привести до ладу свою фігуру, зміцнити здоров'я чи просто провести час з користю, то ця стаття для вас. Тут зібрані 11 найкращих безкоштовних додатків, котрі допоможуть з тренуваннями та дієтами.

Головне на шляху до нового життя - це почати. А тренування з будь-яким з цих додатків буде відмінним стартом.

Рахуємо, скільки пробігли


Runkeeper - ідеальний додаток для бігу, велосипедних прогулянок та схожих видів спорту. Фіксує всі деталі тренування: маршрут, відстань, середню швидкість, пройдений час. Можна слухати музику і одночасно вимірювати свій пульс за допомогою різноманітних датчиків.

Платформа: iOS, Android

Приводимо до ладу фігуру


За допомогою додатка Nike Training Club дівчата можуть поліпшити свою фігуру. Достатньо обрати мету - стрункість, сила, тонус, - і ви отримаєте доступ до величезної кількості вправ. Чоловікам залишається тільки заздрити.

Платформа: iOS, Android

Рахуємо калорії


MyFitnessPal - найпростіший та найзручніший лічильник калорій, що містить базу даних, яка складається з більш ніж 3 мільйонів найменувань. Показує вміст білків, жирів, вуглеводів, цукру, клітковини і холестерину. Крім того, MyFitnessPal має свій комплекс вправ, а також рахує кількість підходів і повторів.

Платформа: iOS, Android

П'ємо воду


Додаток нагадує вам, коли потрібно випити води, і відстежує ваші звички. Вам потрібно всього лише ввести свою вагу і програма допоможе визначити, скільки води необхідно вашому тілу в день. Кожен випитий вами стакан потрібно відзначити у програмі, а Waterbalance запам'ятає обсяг.

Платформа: iOS, Android

Кидаємо курити


Якщо ви давно мрієте кинути курити і потребуєте мотивації, то цей додаток саме для вас. Він містить інформацію про більш ніж 70 захворювань, калькулятор курця, тести, історії, факти, поради і навіть цитати відомих людей про куріння.

Платформа: Android

7-хвилинне тренування


Програма для виконання 7-хвилинної зарядки, заснованої на принципі циклічних вправ з високою інтенсивністю. Перевагами є голосові підказки та розрахунок тривалості комплексу.

Платформа: iOS, Android

Вимірюємо пульс


Instant Heart Rate - додаток, який допоможе виміряти пульс. Потрібно просто прикласти палець до камери і вона буде вловлювати його рух. На визначення точного результату програмі необхідно всього 10 секунд.

Платформа: iOS, Android

Розумний будильник


Додаток розроблено спеціально для боротьби з недосипанням. Він визначає найкращий момент для вашого пробудження, цикли і фази сну, має спеціальну музику для засинання і пробудження.

Платформа: iOS, Android

Займаємося йогою


Додаток Yoga.com Studio є найбільшою базою поз і нараховує понад 280 асан та дихальних вправ. Ви можете подивитися відеоінструкції та почати займатися, навіть якщо у вас не було до цього практики. Розроблено спеціально для оздоровлення та поліпшення загального самопочуття.

Платформа: iOS, Android

Особистий тренер


Endomondo Running Cycling Walk - особистий тренер, який мотивує і робить все, щоб ваші заняття спортом продовжували приносити задоволення і були веселими. Відстежує швидкість, відстань, калорії. Аналізує результати та обсяги тренування, стежить за пульсом.

Платформа: iOS, Android

Рахуємо кроки


Додаток Moves не потребує жодних фітнес-браслетів і легко може відстежити довжину пройденого шляху в день. Навіть не намагайтеся блефувати - програма зрозуміє, що ви дісталися до магазину на машині, а не пішки.

Платформа: iOS, Android

Якщо система вашого телефону не підтримує ці програми, не хвилюйтеся - ви завжди можете знайти аналог. І пам'ятайте, що головними умовами успіху будь-якого тренування є сила волі та завзятість.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше