Back to School

Нещодавно бренд Dolce & Gabbana презентував лук-бук колекції Back to School осінь-зима 2015-2016. Традиційна клітинка, яскраві портфелі і небанальні комплекти одягу, які дозволять формувати веселі образи на кожен день. Для натхнення пропонуємо переглянути цю позитивну фото-історію.
 
А також додаємо підбірку з 4-х українських брендів, чиї шкільні комплекти виглядають не менш сучасно, а деякі з них ще й спробували вдатися до національних традицій.

Бренд Varenyky Fashion, який вдало використовує етно-мотиви у сучасному одязі, випустив колекцію шкільної форми Minivarenyky.
 
У спільній фото-історії бренду 2×2, який спеціалізується на дитячому одязі, з ресурсом BESTIN, головні герої – справжні представники покоління Z: талановиті, всесторонньо розвинуті, самодостатні.
 
Шкільна форма від TAGO у співпраці з дизайнером Віктором Анісімовим (ANISIMOV).
 
Вже не перший рік вдягає школярів і Андре Тан.
 
Для багатьох вересень - неофіційний початок року. Нехай він буде цікавим, сповненим чудових відкриттів і приємних вражень!  

Якщо вас цікавить модна сфера, вам також варто почитати:
Українська модна блоґосфера
Сімейні традиції на подіумі від Dolce&Gabbana
"Cool`n awesome". Sneak peek into teen fashion
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше