ART

26 листопада 2014
Юлія Грушецька

Багато людей говорять, що сучасне мистецтво є не зрозумілим і не представляє собою ніякої цінності. Існує думка, що тільки колекціонери, які платять за картини сучасності великі гроші, розуміють що на них зображено.

Однак, якщо подивись на ці витвори мистецтва і задуматись... Можливо, люди помиляються, адже кожній людині притаменне абстрактне мислення. І якщо так, то всі ми здатні розуміти або ж по-своєму трактувати ту чи іншу картину. Недавно, знайшовши в улюбленій групі картини Kazuo Shiraga (японського художника), я була в захваті.
 


І малює він свої картини не руками. Незважаючи на це, його витвори варті уваги. Картини привертають увагу своєю яскравістю, експресію та неординарністю. Якщо ж ви назвете це "розмазньою", то моя вам порада: не варто бути до сучаного мистецтва такими цинічними. Краще прочитайте про художника та подивіться на інші його роботи. І коли переглянете декілька представників сучасного експресіонізму, тоді гарантую - знайдете художника, якого зрозумієте і буде захоплюватись його роботами.

Вдалого пошуку! хохо

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше