"Art in Island" - музей 3D-картин

13 березня 2015
Аліна

Декілька місяців тому в Манілі (Філіппіни) відкрився приголомшливий 3D-музей. Картини з 3D-вимірним зображенням вражають своєю масштабністю і реалістичністю. А також, відвідувачам дозволяється торкатися до всіх зображень та навіть робити фото всередині них.
 


Art in Island - це музей 3D-картин. Зображення, які насправді намальовані у двомірній площині, створюють ілюзію глибини. Дивлячись на них, здається, що можна дійсно потрапити в інший світ або зловити хвилю на дошці для серфінгу. Працівники музею із задоволенням пропонують відвідувачам стати частиною намальованого сюжету і сфотографуватись у ньому.

Art in Island розташований на території колишньої автобусної станції. Картини 3D-формату мають різну тематику. Цікаво те, що 18 запрошеним корейським художникам знадобилося 4 місяці, щоб розписати всі стіни і стелі приміщень. Варто звернти увагу: щоб розглянути всі роботи, відвідувачам необхідно не менше трьох годин.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше