Art Fusion - персональна виставка Сергія Луценка

6 лютого 2017
Редакція
Ця виставка-презентація присвячена новому напрямку в живописі - fusion.
 
Ф'южн (злиття) - стиль, який характеризується "поєднанням непоєднуваного", тобто об'єднує в собі абсолютно різні ідеї зі, здавалося б, несумісними стилями, не втрачаючи при цьому цілісності та гармонії.
 
Художник демонструє вільний синтез кольору і форми, а також сміливі творчі експерименти над змішуванням фарб та образів картин. 
 
Особливістю стилю є те, що в ньому існує плавний і м'який перехід від чогось абстрактного, сюрреалістичного до справжньому реалізму.
Однією з найважливіших цінностей цього стилю є свобода, де фантасмагоричні об'єкти межують з об'єктами, правильно побудованими за всіма законами класичного живопису. Це свого роду метод висловлювання ідей на усталених законах живопису та подання.
 
Кожна картина художника - експеримент. Експеримент над змішуванням фарб, накладенням мазків, композицією. Тут немає жодних правил чи обмежень. В цьому і полягає вся суть стилю.
 
Виставка проходитиме в галереї AMD-design club (Київ, вул Кожум'яцька 14 Б).
З 10 лютого до 6 березня.
Вхід безкоштовний
Графік роботи галереї з пн - пт, 10.00-18.00
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше