"Аперитив" від "Всі. Свої": відмінний старт нового сезону!

30 січня 2018
Редакція
3 та 4 лютого в Києві на Десятинній, 12 проходитиме перший у цьому році гастромаркет. На ньому будуть представлені алкогольні та безалкогольні напої, сирні та м'ясні делікатеси, корисні стартери, закуски та солодощі, здатні розігріти найвимогливіший апетит!
 
"Apéritif" у перекладі з французької означає "відкривати". Вважається, що аперитив – це закуска, або зазвичай слабоалкогольний напій, який подають перед основною стравою для втамування спраги і пробудження апетиту. Цю ідею й було покладено в основну маркета, який відкриє новий сезон для наших давніх шанувальників та нових гостей. Організатори зібрали понад 120 найрізноманітніших гастрономічних брендів з усієї України. Проект "Всі. Свої" офіційно дає старт сезону 2018", – розповідає автор та керівник проекту "Всі. Свої" Ганна Луковкіна.

Крафтовий алкоголь


На кожний новий маркет організатори запрошують не тільки відомі бренди, а й намагаються розширювати коло учасників та знайомити гостей з новими українськими виробниками. Різноманітність асортименту брендів крафтового алкоголю дозволить кожному гостю вибрати щось на власний смак. 

На кого варто звернути особливу увагу? Наприклад, на бренди, які пропонують ексклюзивні напої. Zelena Mavka дає вам рідкісну можливість спробувати справжній український крафтовий абсент, а Bro cider - натуральний сидр та брют. Якщо ж ви надаєте перевагу чомусь більш легкому та солодкому – спробуйте вина від  Solodke zi L'vova та Из Одессочки Винишко. І, звичайно, нікого не залишить байдужим колекція наливок від брендів Тернопільска Гуральна та Крамниця наливок.

Сирні фаворити


Окрім нових учасників, на маркеті будуть представлені бренди, які вже встигли завоювати популярність серед постійних відвідувачів маркетів - Cheesemania, Zinka та Доообра ферма. Саме до них вишиковуються найдовші черги поціновувачів сиру.

Ще не піст!


У новому сезоні буде чим порадувати і поціновувачів м'ясних делікатесів. "Всі. Свої: Аперитив" запропонує різноманітне копчене та сиров'ялене м'ясо, шкварки та паштети від українських брендів Димне м'ясо від Тараса, Поліський мацик та Шкварка. 

Корисний перекус


Виявляється, снеки можуть бути не тільки смачними, а й корисними. Ми з гордістю представляємо колекцію стартерів, які, напевно, привернуть увагу тих, хто веде здоровий спосіб життя. Вони припадуть до смаку тим, хто любить солодке, але стежить за фігурою. Ажде ці продукти не містять цукру та штучних підсолоджувачів. Нові українські бренди Bezсахара, WholesoMe, Hi Snack та Mille запропонують набори цукерок з сухофруктів, насіння чіа, кокосову олію, фруктові чіпси, а також гранолу.

Цілком Kids friendly простір

"Всі. Свої" - kids friendly-проект, котрий постійно працює над тим, щоб і маленьким гостям, і їхнім батькам було максимально звучно. Маркет можна відвідати навіть з малюками: тут завжди у наявності сповивальний столик та зручна парковка для дитячих візочків. Також тут є можливість залишити дітей під наглядом професійних бебісітерів.

Де? Коли? За скільки?


Відкрити новий сезон улюблених маркетів та познайомитися з новими українськими фуд-брендами, а також приємно провести час на смачному фуд-корті можна буде 3 та 4 лютого у Києві, на Десятинній, 12.
 
Час роботи маркета – з 10:00 до 20:00.
Вхід вільний!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com