Антитренди vs тренди зими 2018-2019

23 листопада 2018
Наталі

Вітаю, красуні! Може, ви вирішили поповнити свій гардероб новими речами і не хочете придбати щось, що вже стало старомодним? Або ж ви просто хочете бути на піку моди та не дозволяєте собі носити застарілі речі? Тоді давайте розберемо ключові позиції одягу та взуття, які потрапили в антитренди зимового сезону 18-19 у багатьох модних блогерів, та знайдемо їм гарну заміну серед актуальних речей, що будуть приносити вам задоволення ще не один рік.

Топ-3 антитрендів зими 2018 - 2019

1. Светр з рюшами та воланами

Шанувальниці романтичного стилю неймовірно зраділи, коли нарешті в моду увірвалися всі ці рюші і волани. Взагалі-то, гадаю, більшість дівчат зраділи і почали тоннами скуповувати такі милі дівочі светрики і сукні. Ну в кого з нас не з’явилась хоча б одна річ з мімішними крильцями чи хвильками?:) Але як швидко увірвався, так швидко й минув цей романтичний тренд. Поки що сукні, комбінезони та блузки з рюшами залишаються актуальними, тому не поспішайте їх відкладати. Альтернативою застарілим светрам з рюшами стали кардигани.

Трендові кардигани впевнено зайняли модні позиції і тішать модниць своєю різноманітністю та стильоввими рішеннями. Кардигани, які набули популярності в цьому сезоні і втримають свою актуальність ще декілька сезонів, можна обирати як монохромні, так і кольорові, з цікавими принтами, декоруванням чи оригінальною крупною в'язкою. Наймодніші кардигани — ті, що з паском. А ось приталені моделі з тонкого трикотажу краще заховати подалі: вони потрапили в зону моветону. І якщо відверто, дуже незручні, бо постійно складаються гармошкою і "підстрибують" у найбільш невигідних ракурсах, роблячи фігуру схожою на гусінь, особливо, якщо вдягти під цей тоненький кардиган бавовняну блузу чи сорочку.

Таким чином, обираючи утеплення на зиму, зверніть свою увагу на сучасний кардиган з якоюсь оригінальною деталлю чи з яскравим принтом; для офісу підійдуть більш стримані моделі з різнокольоровими смужками вздовж канту чи однотонні, але з цікавою в'язкою або незвичного крою.
Все ще в тренді светри oversize, але тепер вони також стали цікавішими і яскравішими. Основна риса  оригінальний принт, цікава в'язка. Та переконайтеся, що на такому светрі немає ніяких вставок з мережива чи сітки, бо це також вчорашній день. Найкраще підперезати такий светр широким паском, бо останні стали фаворитами на цьогорічних модних тижнях. Більше того, таким паском можна підперезати ваш пуховик, пальто або куртку, а увійшовши в приміщення, перемістити його на светр oversize.

2. Комплект: шапка+шарф+рукавички

Такі комплекти відразу відкинуть ваш look у минуле. Якщо ви не прихильниця ретростилю, то краще відмовитися від такого набору. Особливо, якщо на шапці, шалику і рукавичках є однакові, повторювані на всіх елементах комплекту, об'ємні квіточки, намистинки чи стрази. Лишилися в минулому й рукавички з відрізаними пальчиками  мітенки. Такі рукавички були модними ще в минулому сезоні, а в цьому вже виглядають як застарілий аксесуар.

Узимку 2019-го актуальне таке поєднання: однотонне+принтоване. Тобто ваші головний убір, рукавички і шарф мають бути "з різних опер", але все ж таки об'єднані або схожим матеріалом, або в'язкою, або повторюваністю одного відтінку кольору.

Наприклад, однотонна шапка рожевого кольору і класичний принтований шарф, у принті якого є такий самий відтінок рожевого. Чи однотонний шалик і принтована шапочка, в принті якої є такий самий відтінок, що й на  шалику. Такі поєднання відразу освіжать ваш образ і додадуть вам модних балів. До того ж шарф може бути і об'ємним, і пласким, довгим і коротким, а ось шапку краще обрати некрупної, класичної в'язки класичного крою. Головне,  — щоб шапка не була з тонкого матеріалу і не обтягувала щільно вашу голову.

Що стосується моделей головних уборів, то безперечним модним лідером 2019 року стане панама. Якщо ви зібрались купити головний убір, який буде модним і свіжим ще декілька сезонів, то тут вибір лише один  — панама. Панама лише зараз починає крокувати до масс-маркетів, тому тільки взимку 2020 можна буде бачити усюди модників і модниць в цьому аксесуарі.

Тому якщо ти хочеш бути на піку моди вже зараз, то це ідеальне рішення.Оскільки панаму можно було побачити на всіх показах цьогорічних модних тижнів, то дизайнери постаралися і продемонстрували безліч моделей для всіх сезонів, так що не лякайся, що панама  — це лише літній варіант.

А для тих, хто хоче бути fashion, але не занадто, можна оббрати собі модель берета. Берети не здають своїх позицій ще з минулого року, тому будуть актуальними і в 2019-му. Лише зазначу, що обираючи берет, звертайте увагу на те, щоб він був лаконічним по крою, без декору, а також тримав форму. А щоб правильно носити цей аксесуар, можна знайти тематичне відео на youtube або експертну статтю стиліста. Також залишаються в тренді кепі та капелюхи.

3. Взуття на танкетці

Нещодавно кросівки на кшталт Isabel Marant були просто на вершині популярності. Усі і всюди носили лише подібні моделі, але зараз можна сміливо заявити: таке взуття направду застаріло. Якщо хочете цього сезону купити собі обновки для ніжок і радіти їм ще не один сезон, то краще подалі обходьте взуття на танкетці. Також застаріло і неактуально будуть виглядати чоботи, ботфорти та ботильони, які обтягують ногу, мають високі тоненькі підбори, вищі за 10 – 12 см. Зимове взуття 2018-2019 безперечно має бути з широкою халявою, іншими словами, ваша ніжка в такому взутті має виглядати, як «олівець у склянці». Широка халява   — це найголовніший та основний новий модний тренд у взутті.

Для модниць не секрет, що їхні серця завоювали кросівки з масивною підошвою, їх називають ugly, вже оселилися у всіх взуттєвих магазинах під різними брендами і марками, вони не здадуть своїх позицій і  в наступному сезоні. Обираючи зимове взуття, зверніть увагу на актуальний декор з ремінців та взуття, яке схоже на армійські бутси.

Якщо скористаєтесь цими порадами, то ваші фінансові витрати не будуть марними і вам не доведеться вже наступної зими шукати нові речі. І, найголовніше, — обираючи собі модне взуття чи одяг, обов’язково подбайте про те, щоб нові речі були найперше зручними та якісними, бо це найсуттєвіший тренд на всі часи. Вдалих та модних вам покупок!

Фото - pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Марина 28 березня 2019
Сейчас каждый покупает и носит все, что хочет! Все в моде, заходите на любой меркетплес - Ламода, Свитстайл, Лебутик... и выбирааете одежду и аксессуары любого стиля и вы - самая модная! Главное - ходить с улыбкой)
Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше