Антипремія "Золота Малина": список переможців

26 лютого 2015
Аліна
Як не сумно повідомляти, але в номінації "Найгірша акторка року" отримала перемогу Камерон Діаз. Акторка була номінована одразу за дві роботи - картини "Інша жінка" та "Домашнє відео".
 
"Найгіршою акторкою другого плану" стала прекрасна Меган Фокс за свою гру в "Черепашках Ніндзя". На жаль, кінокритики недооцінили її роботу.
 
А тепер поговоримо про лідерів премії.

Найгіршою картиною року кіномани назвали "Врятувати різдво", а виконавець головної ролі Кірк Кемерон отримав звання "Найгірший актор року". Картина отримала антипремію ще в двох номінаціях: "Найгірший сценарій", "Найгірша екранна пара".
 
Автора картини "Трансформери 4: епоха винищення" Майкла Бейна визнали найгіршим режисером року.
 
Організатори антипремії в цьому році додали нову номінацію, що допомагає "реабілітувати" володарів "Золотої малини" минулих років за нові заслуги. Нагороду отримав володар "Золотої малини" за картину "Джилі" Бен Аффлек. Минулий рік подарував нам стрічку "Зникла", в якій, на думку кінокритиків, Бен зіграв дуже добре.
 
Антипремія "Золота малина" була заснована в 1980 році публіцистом Джоном Вілсоном. Голосувати за найгірші кінороботи може будь-хто, заплативши незначний внесок за річне членство у фонд "Золотої малини".

Варто зауважити, що за такою "нагородою" ніхто з вище представлених переможців на церемонію не прийшов.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше