Andywatch – яскраві годинники Made in Ukraine

18 березня 2016
Редакція
Кажуть, час - це гроші, і в сучасному світі є безліч приладів, які можуть його підрахувати. З настанням цифрової ери про час можна дізнатися з різних джерел: мобільних телефонів, ґаджетів, інформаційних табло, радіо і так далі, тому можна вважати, що годинники багато в чому втратили своє першочергове призначення.

Проте класичний наручний годинник залишається візитною карткою та свідчить про витончений смак його власника. Зараз це не просто інструмент для вимірювання часу, а вишуканий аксесуар, прикраса чи елемент, який вдало доповнює образ та здатний підкреслити ваш стиль і характер. Тому він повинен відповідати не лише низці технічних вимог, таких як надійність і точність, а й естетичних, іншими словами, відповідати сучасній моді.
 
У 2014 році на українському ринку з’явилася молода вітчизняна торгова марка Andywatch з великим асортиментом як жіночих, так і чоловічих моделей. Для засновників компанії Шляхової Ірини та Костянтина Гулько наручний годинник - це більше, ніж спосіб дізнатися час, це оригінальний аксесуар, елемент стилю, частина образу. Місію своєї компанії вони бачать, як спробу допомогти людям самовиражатися та бути оригінальними. Тому девіз бренду - "Мрій, створюй реальність!" - був сформований з урахуванням унікальної послуги, а саме розробки індивідуального циферблату. 
 
Якість роботи та точність ходу годинників торгової марки Andywatch забезпечує японський кварцовий механізм Miyota, характерний своєю надійністю і довговічністю. Ззовні годинники герметично захищені за допомогою спеціальних прокладок, які перешкоджають проникненню води або пилу. Ви можете не боятися, що за час користування скло затреться чи розіб’ється, адже воно мінеральне, а це означає надійність та стійкість до подряпин. Сам корпус хромований та гіпоалергенний, підійде для чутливої шкіри. Одягнувши на руку годинник, не бійтеся потрапити під зливу чи мити посуд, йому не зашкодять краплі води, але не забудьте його зняти, якщо плануєте перепливати річку чи трішки попірнати :)
 
Вбудована функція виробів Andywatch - нагадувати про цінність кожної миті - чудово спрацьовує за рахунок незвичного циферблату. Асортимент годинників досить великий, тому кожен модник чи модниця знайде тут собі аксесуар до смаку: веселий з тваринками, яскравий з квітами, незвичний з абстракціями або з мотиваційним написом. Спеціально для закоханих компанія виготовляє парну колекцію, яка має оригінальний вигляд та чудово підійде для подарунку вашій другій половинці.
 
При виборі годинника ремінець відіграє чи не найважливішу роль, тому до цієї складової компанія ставиться дуже відповідально. Для його виготовлення використовується цільна натуральна шкіра українського виробництва. Також при замовленні аксесуару в Andywatch можна обрати ремінець будь-якого кольору чи форми або придбати окремо декілька на кожний сезон.

Торгова марка Andywatch активно слідкує за модними тенденціями та регулярно створює сезонні колекції. Ось, наприклад, нещодавно вони презентували яскраву та стильну весняну лінійку годинників.
 
З брендом Andywatch ви можете мріяти та створювати нові образи щосезону, щотижня або як тільки зміниться настрій :) Годинник можна придбати за 500-600 грн., а якщо у вас є власна оригінальна ідея, розробка індивідуального циферблату обійдеться вам всього в 50-150 грн.

Замовивши годинник, ви отримаєте його у стильній дерев’яній коробочці, а за умови передоплати компанія гарантує вам безкоштовну доставку Новою поштою у будь-який куточок країни.
 
Компанія пропонує гарантію на свої вироби терміном на 12 місяців, яка поширюється на недоліки матеріалу і виробничі дефекти. А у випадку, якщо у вашого аксесуару сіла батарейка, виробники з радістю погодяться безкоштовно її замінити.

Замовити собі стильний виріб можна в інтернет-магазині andywatch.com.ua, на сайті UaModna: andywatch.uamodna.com або в шоу-румі за адресою м. Київ, вул. Солом’янська 1, офіс 16.

Бренд Andywatch ви часто можете побачити серед учасників фестивалів та ярмарок українських виробників. Тому пропонуємо слідкувати за анонсами в соц.мережах:
 
Facebook: www.facebook.com/andywatch.com.ua
VK: vk.com/andywatch
Instagram: instagram.com/andywatch
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Ольга Алесова 18 березня 2016
Прекрасні годинники! У мене є вже один і я шалено задоволена! Тільки купувала на "Всі свої"))
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше