Анастасія Стецевят продемонструвала найкращі образи цієї весни

7 березня 2017
Редакція
Амбасадор бренду ONE'S LV, героїня нового сезону рейтингового проекту "Серця трьох" на Новому каналі Анастасія Стецевят взяла участь у новій street style зйомці та продемонструвала найкращі образи цієї весни!
 

Як завжди, бренд ONE'S LV зробив ставку на демократичний і доступний, але при цьому дуже стильний і трендовий одяг.
 

Для непередбачуваноï весни бренд пропонує різноманітний вибір моделей, силуетів і фактур.

 

Важко назвати це просто одягом - це відомі нам практичні та комфортні образи, представлені зовсім по-новому. Бренд подарував нове життя бомберам і світшотам з модними принтами.
 

Легкi та мереживні сукні несподівано відкрилися у вуличному стилі, а шовковий костюм відмінно зіграв у тандемі з платтячками. В кожному виробі живе маленька і доросла дівчинка, яка сьогодні захоче пройтися з солодкою ватою по парку, а завтра відвідати вишукану вечірку під руку зі своїм чоловіком.
 

Фото - Анна В'ялова
Макіяж і зачіска - Наталія Асланян
LBK Production
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше