Американська мрія, або Як здійснюються бажання

26 квітня 2019
Редакція

Сьогодні ведемо розмову з українкою, котра змогла успішно реалізувати себе в Штатах. Недарма кажуть: "Нашого світу  по всьому світу". Про її світобачення, бізнес та мрії  далі.

Ірина переїхала до США 12 років тому. Отримавши вищу освіту та диплом магістра у сфері управління бізнесом, вирішила розвиватися у цій сфері та стати справжнім професіоналом у своїй справі  жити американською мрією. Уже понад 8 років Ірина працює у сфері фінансів та нерухомості у самому серці Сполучених Штатів Америки  місті зірок, дивовижному Лос-Анджелесі.

Ірино розкажіть, будь ласка, звідки ви?

Я родом з міста Калуш, Івано-Франківської області.

Чи було спонтанним ваше рішення переїхати в США або ж це була ваша давня мрія?

Спонтанним я точно не можу назвати своє рішення, адже з малих років, вивчаючи поглиблино англійську мову, я завжди мріяла мати можливість спілкуватися і вдосконалювати її в  природному англомовному середовищі. Крім того, у дитинстві Америка була для мене таким собі оазисом здійснення всіх мрї. Принаймні так я вважала ( сміється  прим. ред.).

Чи важко вам було на перших етапах переїзду?

Так, особливу роль відігравав психологічний фактор. Коли тобі 20 і ти далеко від своїх рідних та друзів, єдиною точкою опори є ти сама. Надіятись ти можеш тілки на свої сили і на свій ентузіазм:). Нові правила життя, нові закони, новий менталітет, який тобі іноді важко збагнути  усе це супроводжувало мене перші кілька років. Але з новим життям приходять нові люди, нові знайомства, відчиняються нові двері, з'являються можливості. Саме це і дало надію та впевненність.

Якими досягненнями ви пишаєтесь на сьогоднішній день?

Над цим запитанням, правду кажучи, не думала, адже вважаю, що кожне досягнення  це поштовх для людини йти і рости далі. Переїхавши в США, я знала що навчання є пріоритетом і доклала всіх зусиль, щоб здобути вищу освіту і в цій країні.

Далі був вибір професії. Я завше захоплювалася нерухомістю, але не асоціювала себе з продажами як агент. Тому коли я раптово отримала роботу асистента в кредитній брокерській компанії, побачила інший бік цієї індустрії  фінансовий. Це було для мене щось зовсім нове і захоплююче.

Я багато часу проводила на роботі й старалася вивчити якомога більше деталей і нової інформації. Згодом отримала всі небохідні ліцензії, набралася досвіду і вирішила випробувати себе в ролі підприємця. Зараз моїй компаніі  ID Mortgage Broker  трішки більше року і ми вперто рухаємося вперед до нових і більших цілей.

 Ірино, ви працюєте з людьми, чи бачите велику різницю в їхньому менталітеті і поглядах?

Оскільки Лос-Анджелес із початку заснування був і є мультикультурним і мультинаціноальним містом, різниця менталітетів тут відіграє другорядну роль.

Людей цікавить твоя щирість і твій підхід до роботи, твій професіоналізм, а не звідки ти і якої громадської, політичної або культурної думки притримуєшся. Це місто має свій унікальний менталітет, який відрізняє його від інших міст цієї країни.

 Чи часто буваєте в Україні?

Оскільки мої батьки і рідні живуть там, я намагаюся відівдувати їх хоча б раз на рік. Звісно, хотілося б частіше та графік роботи і досить немаленька відстань не дуже цьому сприяють. Я дуже люблю приїжджати на Батьківщину, адже там є своя рідна і неповторна атмосфера, зовсім інше життя.

 Тому бажаю всім українцям за кордоном і в Україні цінувати своє, знову і знову доводити, що тут живуть найталановитіші люди.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Дякую щиро...То треба просто побувати за кордоном, щоби спізнати себе...
6 трендів цієї весни
Весна не просто стукає у вікно, а майже буяє різними відтінками. Це чудовий час, аби оновити свій гардероб. Знаємо, що іноді важко збагнути, на що варто звернути увагу в теплий сезон. Тому ділимося трендами, які пануватимуть в цей період.
Читати більше
Що таке лазерна епіляція: переваги та наслідки
Лазерне видалення волосся — це безболісна та безпечна косметологічна процедура для тіла та обличчя. Щоби переконатися в цих характеристиках, рекомендуємо ознайомитись із тим, як працює лазер, та розглянути його основні переваги.
Читати більше