А який ви тип людини?

11 серпня 2015
Тanya Balyta
Чи стає людина з віком розумнішою? Чи просто ми на всі проблеми дивимося з іншої точки зору? Цікаво те, що протягом всього нашого життя ми постійно вчимося. 

Людей можна розділити на поганих, хороших та чудових учнів. Як це виглядає в сучасному житті? Це все дуже просто. Ось наприклад: поганий учень – це той, який завжди неготовий, в нього незадовільна поведінка, і тут виникає питання, а як людина може бути як той поганий учень? Є люди, які роблять величезні кроки для того, щоб досягти чогось в житті, а є ті, які чекають, а можливо пощастить, тобто як той поганий учень, а можливо мене сьогодні не запитають. Вони не розвиваються, ще й деградують. Тобто не роблять кроки вперед, а навпаки помаленьку крокують назад. Вони чекають, щоб хтось зробив їхню роботу за них, але в той же час вони найбільше скаржаться на життя.

Наступний тип хороші учні – тобто ті, які одного разу готові, іншого не дуже і так весь час. Це такий тип людей, які в житті просто пливуть за течією, тобто нічого не роблять, усе відбувається саме собою. Вони не люблять змін та не люблять ризикувати. Таким людям подобається те, до чого вони дуже звикли і зміни їх лякають. 

І ще один тип, чудовий учень – тобто той, який зажди готовий і в нього завжди усе добре. Це тип людей, які хочуть досягти певних висот в цьому житті. Вони ризикують. Так, можливо не зажди все вдається, але стояти на місці, а тим більше відступати нема куди. 

Чи варто нам думати про те, що ми хочемо? Чи ми хочемо деградувати в нашому житті? Чи просто залишити усе як є? А ви лише подумайте, як може змінитися ваше життя, якщо ви почнете діяти, почнете робити певні зміни в ньому. І, можливо, в майбутньому ви не будете шкодувати, що не спробували чогось в минулому. Як дізнатися, що це вам підходить, якщо ви навіть не спробували?! Ризик - це не завжди погано, інколи ризикуючи ми можемо побачити себе зовсім з іншого боку. Пам'ятайте, головне не стояти на одному місці. Життя - це рух, тому вперед!!!

Buzzy
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше