А ви вже прочитали три найпопулярніші українські книжки?

7 серпня 2015
Versal
"Фантастична трійка" найуспішніших творінь сучасного літературного простору від VERSAL!

Василь Шкляр, "Маруся"


Новинка від "батька бестселерів", над якою український письменник працював впродовж п'яти років, починаючи із 2009.  

В історичному романі автор висвітлив події 1919 — за часів важкої боротьби за Вітчизну. Світловолоса юнка Олександра Соколовоська, втративши трьох братів, стала отаманкою Марусею — і очолила українське військо для визволення рідної землі від московських загарбників. Деякі критики порівнюють тендітну дівчину із Жанною д'Арк в українському образі.

Кому варто почитати: історикам, патріотам, інтелектуалам.

Андрій Любка, "Спати з жінками"


У книгарнях ця скандальна збірка швидко опинилась серед найбільш популярних. До речі, користувачі мережі "Фейсбук" за власною ініціативою обрали для книги таку хвилюючу назву як "Спати з жінками".

Вона асоціюється у багатьох із інтимним життям закарпатського автора — і рештою особистих подробиць…  Насправді ж Анрій Любка оповідає у 50-ти історіях про цікаві країни, що припали до душі, напої та книги у списку його фаворитів. Молодий письменник лірично та щиро торкається простих життєвих істин, чим і заманює читача.

Кому варто почитати: романтикам, любителям легкої приємної художньої літератури.

Андрій Содомора, "Сто загадок Симфосія"


Саме ця книга отримала гран-прі Форуму видавців. Відомий перекладознавець, письменник та професор ЛНУ привідкрив двері напівзабутого і втаємниченого. Андрію вдалося поєднати під однією палітуркою повний переклад загадок латинського автора — Симфосія.

А авторські коментарі у вигляді есеїв яскраво та змістовно натякають: людина нерозривно пов'язана з природою, і повинна "дивитися дивуючись". Обіцяємо: і діти, і дорослі з радістю поринуть в азартну детективну гру!

Кому варто почитати: фанатам бувальщин та легендарних загадок.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Валерій Косенко Валерій Косенко 31 серпня 2015
Маруся — Олександра Соколовська, а не Соколоваська.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше