9 вересня буде оголошений фільм-номінант від України на Оскар

2 вересня 2016
UAPOST.US

Український Оскарівський комітет оголосив про закриття прийому заявок для участі фільмів у відборі на висування на премію Оскар у категорії "Найкращий фільм іноземною мовою".


Про це йдеться у повідомленні Держкіно.
 

uapost.us

Цього року на розгляд Українського Оскарівського комітету було подано три фільми:

"Гніздо горлиці", реж. Тарас Ткаченко; "Пісня Пісень", реж. Єва Нейман; 2Українські шерифи", реж. Роман Бондарчук.

9 вересня Український Оскарівський комітет оголосить назву фільму-номінанта від України на премію Американської кіно академії.

"Ми раді, що Український Оскарівський комітет не просто відновив свою роботу, але й прийняв на розгляд стрічки, якісний рівень яких демонструє справжню конкуренцію серед українських кінематографістів у боротьбі за найпрестижнішу професійну кінонагороду", - сказав голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко.

(via)
UaPost

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше