9 причин, чому блефаропластика — це хороша ідея

24 грудня 2023
Редакція

Якщо ви втомилися від людей, які запитують вас, чи втомилися ви, то, можливо, час поговорити з лікарем про способи покращити зовнішній вигляд повік. Хірургія повік, також відома як блефаропластика, є популярною процедурою, яка допоможе вам виглядати молодше і навіть покращити зір у деяких випадках. Якщо вам цікаво, які переваги від такої процедури, читайте більше нижче! А у Visiobud вам проведуть консультацію, де надалі ви зможете зробити бажану операцію.

Що таке хірургія повік і що вона передбачає?

Хірургія повік — це процедура, яка може орієнтуватися на нижню повіку, верхню повіку або обидві ділянки під час однієї процедури. Під час хірургії верхньої повіки ваш хірург розмістить невеликий розріз уздовж нової складки на повіці. Потім лікар видалить зайву шкіру та зайву жирову тканину. У деяких випадках жир може бути перенаправлений в інші ділянки для поліпшення вигляду. Після процедури розріз закривають. Більшість пацієнтів добре переносять реабілітацію і мають мінімально помітні шрами.

Переваги блефаропластики є далекосяжними, що забезпечить вам молодший вигляд. Деякі переваги хірургії повік, які ви можете очікувати, включають наступне:

1. Ви будете виглядати молодше

Хірургія повік видаляє зайву шкіру, яка порушує природний контур верхніх повік. Це може підтягнути шкіру та створити для вам більш відкритий погляд та свіжий вигляд.

2. А також більш відпочилими

Жирові відкладення вгорі і під очима можуть зробити ваші очі втомленими. Хірургія повік дозволяє видалити ці жирові відкладення, а також усуває мішки та темні кола під очима, гарантуючи, що ви матимете більш відпочилий вигляд.

3. Ваш зір може покращитися

Хоча багато людей обирають операцію повік з естетичних причин, інші пацієнти мають функціональні причини для процедури. Через старіння м’язи, які з часом підіймають верхню повіку, стають слабкими. Затягування м’язів і зв’язок може допомогти покращити зір. Навіть пацієнти, які вибирали операцію з косметичних причин, можуть помітити покращення зору.

4. Блефаропластика допомагає зі зморшками та лініями під очима

Операція нижньої повіки видаляє зайву шкіру й обробляє дрібні зморшки нижньої повіки. Це може допомогти попередити деякі найпоширеніші ознаки старіння.

5. Процедура може покращити темні кола та «затонулі» очі

Передача жиру може бути здійснена на «порожні» ділянки навколо ваших очей. Це лікування може допомогти підняти проблемні ділянки та створити більш плавний вигляд.

6. Операція допоможе зменшити головний біль

М'язи у верхніх повіках часто напружуються від необхідності підняти обвислу шкіру, щоб людина могла бачити більш чітко, таким чином, спричиняючи головний біль. Блефаропластика може допомогти зменшити його, усунувши обвислу шкіру, яка впливає на ваш зір.

7. Немає видимих шрамів

Крихітні розрізи здійснюють у природній складці повіки. Це гарантує, що операція є дискретною і не існує основних ознак операції.

8. Біль мінімальний

Мине кілька тижнів, щоб набряк і синці вщухли.

9. Результати довготривалі

Операція повік може назавжди виправити певні недоліки, і більшості пацієнтів не знадобляться додаткові операції повік. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше