9 ознак того, що ви ніколи не розбагатієте

10 серпня 2016
Ліляна
1. Ви не інвестуєте власні заощадження
Це підтвердить вам будь-який мільйонер: чим раніше ви почнете інвестувати гроші у власну справу, тим краще. І тим ближче ви будете до фінансової незалежності.

2. Ви приділяєте заощадженням більше уваги, ніж потенційному заробітку
Навколо стільки можливостей заощадити, що люди забувають заробляти і примножувати свої фінанси. Якщо почати думати, як багаті, то ви зрозумієте, що важливіше турбуватися не про те, що гроші закінчуються, а про те, де і як їх краще заробити.

3. Вас влаштовує ваша зарплата
Стабільність - дуже привабливе поняття, але в якомусь сенсі і дуже небезпечне. Спокусившись стабільністю, ви втратите можливість працювати на себе, тобто на результат. А значить, ваше багатство якщо і прийде до вас, то дуже повільно і нескоро. Багаті можуть підтвердити, що найкоротший шлях до багатства - це робота не на когось, а на себе.

4. Ви живете невідповідно до своїх достатків
Спроба виділити себе на тлі інших за допомогою дорогих речей - ознака "недалекої" людини, яка хоче отримати все "тут і зараз" і мало думає про майбутнє. Багаті радять виділятися, в першу чергу, своєю працездатністю і талантами, а дорогі речі купувати, вже коли ваша компанія буде давати гарантований серйозний дохід за кількома напрямками.

5. Ви не крокуєте за своєю мрією з належною завзятістю
Важливо полюбити те, що ви робите. Інакше це загрожує обернутися протилежністю: ви можете зненавидіти свою нинішню роботу або бізнес, в який тільки інвестували. Завжди потрібно пам'ятати, що всі ваші дії в кінцевому підсумку повинні привести вас до здійснення вашої мрії всього життя.

6. Ви не залишаєте свою зону комфорту
І більш того: ви не готові це зробити, коли це буде необхідно. В кінцевому підсумку всі прагнуть до того, щоб не потрібно було залишати свою зону комфорту. Але багаті і сильні люди тим і відрізняються, що в потрібний момент вони можуть зробити те, що потрібно, без роздумів про те, як уникнути зайвий рухів.

І найголовніше, що повинен зрозуміти початківець мільйонер, - що наявність комфорту у всіх сферах вашого життя - це той фактор, який ніколи не дасть вам стати багатою людиною.

7. Ви не знаєте, заради чого хочете розбагатіти
Часто люди просто хочуть розбагатіти, але що робити з грошима - на це питання вони для себе ще не відповіли. Але і це не головне. Головне - пам'ятати цю відповідь. Таким чином ви будете прагнути до кінцевої мети, а багатство, яке вас чекає, знайде форму у вас в голові - якщо ви будете знати, для чого вам зароблені гроші.

8. Ви відкладаєте вже після того, як витрачаєте
Заробивши гроші, отримавши зарплату або вигравши мільйон, багато людей роблять однакову помилку: вони спочатку роздають борги (за квартиру, за ремонт, мамі на подарунок тощо), а потім вже відкладають від того, що залишилося . А залишається найчастіше дуже небагато. Багаті радять спочатку відкладати (і зробити це правилом, звичкою, більш важливою, ніж роздати борги), а потім вже розплачуватися з тими, кому заборгував.

9. Ви вважаєте, що багатими можуть бути тільки обрані
Думка про те, що все залежить не тільки від вас, вельми поширена в колах тих, хто ніколи не розбагатіє. «Звичайна людина вважає, що бути багатим - це привілей, який випадає тільки обраним, - пише Стів Сиболд. - У будь-якій капіталістичній країні ви маєте повне право бути багатим, якщо готові створювати щось по-справжньому цінне для блага інших ».

Якщо ви до цих пір не багаті, значить, вам це чи не треба, або ви "застрягли" на одному з цих пунктів, адже навіть один з перерахованих вище факторів може відсунути вас від вашого першого мільйона на мільйон кілометрів.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше