8 речей, які варто пам'ятати, коли все йде не так

7 жовтня 2014
Редакція
Іноді здається, що весь світ проти тебе і ти не можеш налагодити та упорядкувати своє життя. Але не варто журитися та опускати руки. Є декілька простих істин, які допомагають рухатися вперед та досягати поставленої мети.

1. Біль є частиною зростання

Іноді життя закриває двері, бо настав час рухатися вперед. І це - добре, тому що ми часто не продовжуємо розвиватись, доки обставини не змушують нас. Коли настають важкі часи, нагадуйте собі, що ніякий біль не приходить без мети. Залишайтеся терплячими і впевненими. Все налагодиться; не за мить, але незабаром все буде добре! Пам'ятайте, що є два види болю: той, який ранить, і той, який змінює вас. Не опирайтеся болю, допоможіть йому розвивати вас.

2. Все в житті є тимчасовим

Дощ коли-небудь закінчиться. Якщо вам роблять боляче, рани, рано чи пізно, заживуть. Після темряви завжди з'являється світло - вам нагадує про це ранок. Проте часто здається, що ніч триватиме завжди. Цього не буде. Ніщо не триває вічно. Таким чином, якщо все добре зараз, насолоджуйтеся цим. Якщо все погано, не хвилюйтеся, тому що це теж не триватиме вічно. Кожен момент дає вам новий початок і нове закінчення. Кожної секунди ви отримуєте другий шанс. Використовуйте його.
 

3. Хвилювання і скарги нічого не змінять

Ті, хто скаржаться найбільше, досягають найменше. Краще спробувати зробити щось значне і зазнати невдачі, ніж мріяти про успіх, нічого не роблячи для його досягнення. Якщо ви вірите у щось, намагайтеся здійснити ваші бажання. І незалежно від того, що вийде в кінцевому підсумку, пам'ятайте, що істинне щастя можна відчути тільки тоді, коли ви припините скаржитися на проблеми і будете вдячні за всі ті проблеми, яких у вас немає.

4. Ваші шрами є символами вашої сили

Ніколи не соромтесь шрамів, залишених життям. Шрам означає, що болю більше немає, і рана затяглася. Це означає, що ви перемогли біль, вивчили урок, стали сильнішими і досвідченішими. Шрам - це татуюванням тріумфу. Джалаладдін Румі одного разу сказав: «Через рани у вас проникає світло». Ніщо не може бути ближче до істини. Завдяки стражданням з'явилися найсильніші душі; найвпливовіші люди в цьому великому світі помічені шрамами. Подивіться на свої шрами як на гасло: «ТАК! Я ЗРОБИВ ЦЕ! Я вижив, і у мене є шрами, щоб довести це! І тепер у мене є шанс стати ще сильнішим».
 

5. Кожна маленька битва - це крок вперед

Якщо ви збираєтеся спробувати, - йдіть до кінця. Інакше в старті немає ніякого сенсу. Це може означати втрату стабільності і комфорту на деякий час. Можливо, вам доведеться не їсти те, що ви звикли, чи не спати стільки, скільки ви звикли, протягом багатьох тижнів поспіль. Це може означати зміну вашої зони комфорту. Це може означати жертвування відносинами зі всім і усіма, хто вам дорогий. Це може означати самотність. Самотність, тим не менше, є подарунком, який робить багато речей можливими. Ви отримаєте простір, який потребуєте. Все інше - тест на вашу витримку, наскільки ви дійсно хочете досягти мети. І якщо ви захочете цього, ви зробите це, незважаючи на стрес, невдачі та розбіжності. І з кожним кроком ви будете почувати себе краще, ніж можете уявити. Ви зрозумієте, що боротьба - не перепона на шляху, це - шлях.

6. Негативна реакція інших людей - це не ваша проблема

Налаштовуйтесь на позитив, навіть якщо вас оточує негатив. Коли інші люди будуть говорити про вас погано, продовжуйте бути собою. Ніколи не дозволяйте розмовам змінювати вас. Ви не пповинні приймати все занадто близько до серця, навіть якщо це здається особистим. Не думайте, що люди роблять щось заради вас. Вони роблять щось заради себе. Перш за все, ніколи не змінюйтесь для того, щоби справити враження на когось, хто говорить, що ви не достатньо красиві. Змінюйтеся, якщо це робить вас кращими і веде до яскравішого майбутнього. Люди будуть говорити незалежно від того, що ви робите чи як добре ви це робите. Думайте про себе, а не про думку інших. Якщо ви вірите у щось, не бійтеся боротися за це. Ви можете отримати велику силу саме через подолання неможливого.
 

7. Те, що повинне статися, станеться

Ви отримуєте силу, коли відмовляєтеся від криків і скарг та починаєте посміхатися і цінувати ваше життя. Є благословення, приховане в кожній боротьбі, з якою ви стикаєтеся, але ви повинні бути готові відкрити серце і розум, щоб побачити його. Ви не можете змусити речі відбуватися так, як ви цього хочете. Ви можете тільки намагатися робити те, що у ваших силах. У певний момент ви повинні відпустити ситуацію і дозволити трапитися тому, що має трапитись. Любіть ваше життя, довіряйте інтуїції, ризикуйте, втрачайте і знаходьте щастя, навчайтеся, здобуваючи досвід. Це - довгий шлях. Ви повинні припинити хвилюватися і сумніватися. Смійтеся, насолоджуйтеся кожним моментом свого життя. Ви можете не знати точно, куди вам потрібно йти, але вкінці ви прибудете туди, де ви повинні бути.

8. Просто продовжуйте рух

Не бійтеся розсердитися. Не бійтеся полюбити знову. Не дозволяйте тріщинам у своєму серці перетворюватися в рубці. Зрозумійте, що сила зростає щодня. Зрозумійте, що хоробрість прекрасна. Знайдіть у вашому серці те, що примушує інших посміхатися. Пам'ятайте, що ви не потребуєте багатьох людей у своєму житті, тому не прагніть мати більше «друзів». Будьте сильні, коли буде важко. Пам'ятайте, що всесвіт завжди робить те, що є правильним. Визнайте, що ви теж помиляєтесь і вчіться на своїх помилках. Завжди озирайтеся назад, дивіться, чого ви досягли, і пишайтеся собою. Не змінюйтеся ні для кого, якщо ви самі не хочете цього. Робіть більше. Живіть простіше. І ніколи не припиняйте рух.
 
Матеріал підготовано для Редколегії UA Modna
Автор - Анна Петрик
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше